Telefoonhouders

Telefoonhouders met bedrukking

 

Een telefoonhouder is een houder die gebruikt wordt om je mobiele telefoon op te plaatsen. Je geeft je telefoonhouder best een vaste plaats, zodat je je mobiele telefoon nooit meer kwijtgeraakt!

Verscheidene modellen zijn beschikbaar van de telefoonhouder. Zo heb je superdeluxe design-modelletjes of simpele plastic items. Bijna alle kleuren en vormen die je kunt bedenken bestaan wel als telefoonhouder!

Als relatiegeschenk is de telefoonhouder een echte aanrader. Iedereen kan namelijk wel een telefoonhouder gebruikt, het is een goed meegenomen gadget! Een telefoonhouder is meestal ook vrij gemakkelijk te bedrukken met het logo en/of adresgegevens van uw bedrijf of vereniging.

U kunt ons assortiment aan telefoonhouders bekijken door bovenaan verder te klikken naar onze zoekpagina. U vindt hier allerlei telefoonhouders terug, zodat u zeker uw favoriete telefoonhouder ertussen zult vinden!

Voor meer informatie over de telefoonhouder als relatiegeschenk, kan u HSG relatiegeschenken contacteren. Dit kan u telefonisch of via e-mail doen.

HSG relatiegeschenken beschikt ook over een online geschenkenshop, die u in staat stelt om slechts één telefoonhouder of enkele telefoonhouders (onbedrukt) aan te kopen. In slechts enkele klikken heeft u de telefoonhouder besteld en wordt hij enkele dagen later bij u thuis geleverd. De url voor deze webshop is http://www.worldofgifts.eu.

Vindt u niet de telefoonhouder die u zoekt op onze zoekpagina, dan kunt u altijd vrijblijvend een offerte voor de telefoonhouder aanvragen (zie onderaan).Snelle offerte aanvragen?

Direct een offerte aanvragen voor telefoonhouders? Vraag nu geheel gratis en vrijblijvend een offerte aan via onze website.

U kunt hier uw logo uploaden. Het liefst ontvangen wij vector bestanden (.eps of .ai extensie) Mocht u daar niet over beschikken upload dan een ander bestandsformaat.
HSG Nederland B.V.
De Run 4401, 5503 LS, Veldhoven
8.7 / 10 - 283 beoordelingen

KvK: 17119223
BTW: NL8153.11.989.B01
IBAN: NL11ABNA0560453655


x
Toevoegen aan offertemand

Vul hier het aantal in dat u wilt toevoegen aan uw offertemand

Aantal: