€ 8,52

A36-MO9766-03

Bekijk en bereken
€ 8,52

A36-MO9766-06

Bekijk en bereken
Telefoonhouders met draadloze lader

Telefoonhouders met draadloze lader en bedrukking

 

Productomschrijving

Een telefoonhouder met draadloze lader is tegenwoordig niet meer weg te denken in deze maatschappij. Wanneer de telefoonhouder op uw bureau staat, kunt u handsfree bellen en wordt de telefoon gelijk opgeladen. Mocht u nu ineens weg moeten kunt u de telefoon zonder moeite meenemen. De telefoonhouder met draadloze lader is geschikt voor de laatste modellen smartphones die draadloos laden ondersteunen of te gebruiken met een adapter voor draadloos opladen.

Bedrukte telefoonhouder met draadloze lader

U kunt de bedrukte telefoonhouder met lader eenvoudig laten voorzien van uw bedrijfslogo, tekst of andere reclame uiting. Wanneer de houder in de auto of op het bureau is geplaatst, blijft uw bedrijf onder de aandacht.

Telefoonhouder met draadloze lader en logo

De telefoonhouder met draadloze lader en logo kan tot maximaal 5 kleuren bedrukt worden met uw bedrijfslogo. Liever iets unieks! Laat de telefoonhouder met draadloze lader door ons inpakken in cadeau papier of laat het voorzien van een persoonlijke sleeve. Vraag onze medewerkers naar de voorwaarden.Snelle offerte aanvragen?

Direct een offerte aanvragen voor telefoonhouders met draadloze lader? Vraag nu geheel gratis en vrijblijvend een offerte aan via onze website.

U kunt hier uw logo uploaden. Het liefst ontvangen wij vector bestanden (.eps of .ai extensie) Mocht u daar niet over beschikken upload dan een ander bestandsformaat.
HSG Nederland B.V.
De Run 4401, 5503 LS, Veldhoven
8.7 / 10 - 283 beoordelingen

KvK: 17119223
BTW: NL8153.11.989.B01
IBAN: NL11ABNA0560453655


x
Toevoegen aan offertemand

Vul hier het aantal in dat u wilt toevoegen aan uw offertemand

Aantal: