Telescopen

Telescopen met bedrukking

De telescoop of sterrenkijker is een apparaat waarmee men de sterrenhemel uitgebreid kan bewonderen. Zo zijn er diverse sterren en planeten zichtbaar met een telescoop.  Over het algemeen zijn telescopen gemaakt van metaal en kunnen er in de telescoop lenzen van verschillende sterktes worden geplaatst. Zo kunt u wel tot 300x vergroten met een telescoop. Telescopen kunnen gebruikt worden door jong en oud, zowel professioneel (bij bijvoorbeeld de sterrenwacht) als recreatief.


Uiteraard zijn telescopen ook bedrukbaar met uw logo en/of bedrijfsnaam. Dit maakt de telescoop ook geschikt als relatiegeschenk of promotioneel product. De bedrukte telescopen kunt u namelijk als geschenk cadeau doen aan al uw relaties.


Wilt u meer weten over de telescoop als relatiegeschenk? Dan kunt u via deze website contact opnemen met ons. Wij helpen u graag!Snelle offerte aanvragen?

Direct een offerte aanvragen voor telescopen? Vraag nu geheel gratis en vrijblijvend een offerte aan via onze website.

U kunt hier uw logo uploaden. Het liefst ontvangen wij vector bestanden (.eps of .ai extensie) Mocht u daar niet over beschikken upload dan een ander bestandsformaat.
HSG Nederland B.V.
De Run 4401, 5503 LS, Veldhoven
8,6 / 10 - 379 Beoordelingen beoordelingen

KvK: 17119223
BTW: NL8153.11.989.B01
IBAN: NL11ABNA0560453655


x
Toevoegen aan offertemand

Vul hier het aantal in dat u wilt toevoegen aan uw offertemand

Aantal: