Tennis artikelen

Tennis artikelen met bedrukking

Tennis artikelen Het tennis seizoen is weer begonnen, wij hebben daarom een hele collectie met tennis artikelen. We hebben onder andere tennisballen met opdruk, dit zijn ballen die speciaal voor het tennis zijn. De meeste tennisballen zijn meestal groen, geel en oranje in de professionele tenniswereld gebruiken ze uitsluitend groene tennisballen. De Tennisbal als relatiegeschenk wordt geslagen met een tennisracket en met de bal wordt het punt gemaakt. Er zijn verschillende bedrukte tennisballen voor verschillende baansoorten en weertypen.

Bent u ook altijd opzoek naar de tennisballen en kunt u ze niet vinden. Wij hebben hiervoor de oplossing, namelijk een tube waar u de tennisballen in kunt doen. Zo heeft u ook alle tennisballen bij elkaar en kunt u de tennisbal in tube gemakkelijk vinden.

Naast tennis artikelen met opdruk die gebruikt worden tijdens het tennissen hebben we ook artikelen die gerelateerd zijn aan tennis artikelen. Zo hebben we een tennisbal sleutelhanger, dit is een sleutelhanger met een mini tennisbal eraan. De sleutelhanger valt door de tennisbal goed op, u zult de sleutelhanger hierdoor niet snel kwijt raken.

U kunt de tennis artikelen als promotiemiddel bij ons laten bedrukken met uw bedrijfslogo en/of eigen naam. Hierdoor worden de tennis artikelen een prima promotiemiddel. Ze worden vaak gebruikt en door veel verschillende mensen uw bedrijf zal dus zeker meer naamsbekendheid krijgen. De opdruk op de tennisbal in tube komt te staan op de tube waar de tennisballen in zitten en op de tennisballen zelf. Zo valt de opdruk goed op en zal die door veel mensen worden gezien. Er wordt dus eigenlijk reclame gemaakt voor uw bedrijf met de tennis artikelen zonder dat u er iets voor hoeft te doen.

We hebben verschillende tennis artikelen in ons assortiment, zoals een sleutelhanger van een tennisbal of gewone tennisballen. Dus houdt u van tennis en bent u geinteresseerd in tennis artikelen als relatiegeschenk of in een van onze andere producten kijk dan op www.hsg-relatiegeschenken.com.Snelle offerte aanvragen?

Direct een offerte aanvragen voor tennis artikelen? Vraag nu geheel gratis en vrijblijvend een offerte aan via onze website.

U kunt hier uw logo uploaden. Het liefst ontvangen wij vector bestanden (.eps of .ai extensie) Mocht u daar niet over beschikken upload dan een ander bestandsformaat.
HSG Nederland B.V.
De Run 4401, 5503 LS, Veldhoven
8.7 / 10 - 283 beoordelingen

KvK: 17119223
BTW: NL8153.11.989.B01
IBAN: NL11ABNA0560453655


x
Toevoegen aan offertemand

Vul hier het aantal in dat u wilt toevoegen aan uw offertemand

Aantal: