Textiel tattoos

Textiel tattoos met bedrukking

De textiel tattoos zijn tattoos die je niet hoeft te strijken. De textiel tattoos zijn gemakkelijk in gebruik. U plaatst de tattoo op het textiel, vervolgens wrijft u een beetje water over de tattoo. Kort daarna zit de tattoo al op het T-shirt. De bedrukte textiel tattoo blijft zeer goed zitten.


U kunt de textiel tattoos laten bedrukken met uw bedrijfslogo en/of tekst. Door middel van bedrukking wordt het product naar uw bedrijf gericht. De textiel tattoos zijn perfect voor bijvoorbeeld voetbalsupporters als relatiegeschenk. De bedrukte textiel tattoos zijn ontzettend leuk en ook nog handig in het gebruik.


De kleding tattoo is vervolgens weer eenvoudig te verwijderen door te wrijven met een natte handdoek. De kleding tattoos zijn leuk als goedkoop promotieartikel voor evenementen zoals het EK 2012.


Indien u vragen heeft over de textiel tattoos bedrukt of onbedrukt neem gerust contact met ons op.Snelle offerte aanvragen?

Direct een offerte aanvragen voor textiel tattoos? Vraag nu geheel gratis en vrijblijvend een offerte aan via onze website.

U kunt hier uw logo uploaden. Het liefst ontvangen wij vector bestanden (.eps of .ai extensie) Mocht u daar niet over beschikken upload dan een ander bestandsformaat.
HSG Nederland B.V.
De Run 4401, 5503 LS, Veldhoven
8,6 / 10 - 379 Beoordelingen beoordelingen

KvK: 17119223
BTW: NL8153.11.989.B01
IBAN: NL11ABNA0560453655


x
Toevoegen aan offertemand

Vul hier het aantal in dat u wilt toevoegen aan uw offertemand

Aantal: