The jacketbelt

The jacketbelt met bedrukking

Veel mensen kennen het probleem wel. U bent op een festival of evenement, het wordt warm en u kunt uw jas nergens laten. De jacketbelt is een goede oplossing voor dit veel voorkomende probleem. De jacketbelt is een riem die u schuin om uw schouder kunt hangen en waarbij de jas in de lus gehangen kan worden. Op deze manier hoeft u uw jas niet vast te houden.

De jacketbelt is een uitstekend product voor het verspreiden van reclame, omdat de jasriem een groot drukoppervlak heeft. Als de bedrukte jacketbelt gedragen wordt op festivals of evenementen, zullen de bedrijfskenmerken verspreid worden.

Neem gerust een kijkje op onze website als u op zoek bent naar meer promotionele gifts. Ons assortiment is zeer uitgebreid en staat gecategoriseerd op de website. U kunt altijd contact opnemen met een van onze medewerkers als u meer informatie wil over de bedrukte jacketbelt.Snelle offerte aanvragen?

Direct een offerte aanvragen voor the jacketbelt? Vraag nu geheel gratis en vrijblijvend een offerte aan via onze website.

U kunt hier uw logo uploaden. Het liefst ontvangen wij vector bestanden (.eps of .ai extensie) Mocht u daar niet over beschikken upload dan een ander bestandsformaat.
HSG Nederland B.V.
De Run 4401, 5503 LS, Veldhoven
8.7 / 10 - 283 beoordelingen

KvK: 17119223
BTW: NL8153.11.989.B01
IBAN: NL11ABNA0560453655


x
Toevoegen aan offertemand

Vul hier het aantal in dat u wilt toevoegen aan uw offertemand

Aantal: