The Voice of Holland bordspellen

The Voice of Holland bordspellen met bedrukking

 

Verschillende kandidaten, één speaker, één microfoon en coaches: laat jij de stoelen omdraaien? De tv-hit The Voice of Holland is nu ook verkrijgbaar als bordspel! Geniet eindelos van het Zing & Coach Spel van The Voice of Holland. De microfoon werkt samen met de special ontwikkelde app The voice On Stage waarin liedjes te vinden zijn die in diverse internationale edities van The Voice zijn gezongen. De app is gratis te downloaden. Met de unieke oplaadbare speaker klinkt elk liedje nóg beter! Jouw optreden wordt beoordeeld door de app, maar ook door jouw vrienden met de speciale coachkaarten. Wie is de beste coach en wie is de beste zanger/zangeres?

Wilt u uw klanten, personeel, leden of andere relaties letterlijk en figuurlijk in de spotlight zetten als blijk van waardering? Het The Voice of Holland gezelschapsspel is een uniek en origineel relatiegeschenk wat ook zeer leuk is om te geven en te krijgen met kerstmis bijvoorbeeld. Gezelschapsspellen brengen mensen bij elkaar, precies waar Kerst om draait. Het The Voice of Holland spel kunt u bij HSG Relatiegeschenken bestellen als kerstgeschenk. Wij kunnen gezelschapsspellen personaliseren met bijvoorbeeld uw logo. Ook kunnen bordspellen van bijvoorbeeld The Voice of Holland op maat worden gemaakt. De grafische vormgeving is compleet naar uw wens aan te passen.

Bent u geïnteresseerd in een The Voice of Holland bordspel met logo als kerstgeschenk? Vraag gratis en geheel vrijblijvend een offerte aan of bestel de gepersonaliseerde gezelschapsspellen online op onze website. Goedkoop, snel en gemakkelijk! Het spel kan ook worden opgenomen in een van onze kerstpakketten.Snelle offerte aanvragen?

Direct een offerte aanvragen voor the voice of holland bordspellen? Vraag nu geheel gratis en vrijblijvend een offerte aan via onze website.

U kunt hier uw logo uploaden. Het liefst ontvangen wij vector bestanden (.eps of .ai extensie) Mocht u daar niet over beschikken upload dan een ander bestandsformaat.
HSG Nederland B.V.
De Run 4401, 5503 LS, Veldhoven
8,6 / 10 - 381 Beoordelingen beoordelingen

KvK: 17119223
BTW: NL8153.11.989.B01
IBAN: NL11ABNA0560453655


x
Toevoegen aan offertemand

Vul hier het aantal in dat u wilt toevoegen aan uw offertemand

Aantal: