Thee potloden

Thee potloden met bedrukking

Potloden worden al eeuwenlang gebruikt door vrijwel iedereen! Al in de 18e eeuw is het potlood uitgevonden en pas in het begin van de 20e eeuw kwam ook het kleurpotlood op de markt. Tegenwoordig zijn er veel varianten op de potloden. Het enige wat vrijwel alle potloden met elkaar gemeen hebben is het materiaal waarvan de potlood gemaakt is, namelijk grafiet en klei met een houten omhulsel.

Meer dan een eeuw geleden is de theeteelt begonnen door de koloniale Britten in Sri Lanka. Tegenwoordig wordt nog steeds thee geproduceerd als een van de belangrijkste exportgewassen. Eens in de zoveel tijd worden theestruiken gesnoeid en oude bomen die op zijn worden vervangen door nieuwe bomen. Van de afgesnoeide theetakken kunnen wij potloden maken! Op deze manier worden er niet zomaar goede bomen gesnoeid voor de productie van potloden. 

U kunt de thee potloden persoonlijker maken door deze te laten voorzien van een personalisatie. Zo zijn de thee potloden meer gericht op het bedrijf en hebben daardoor een hogere attentiewaarde. Wilt u het doosje waarin de twee theepotloden zijn opgeborgen laten bedrukken? U kunt uw eigen tekst en/of logo op het doosje laten bedrukken! Het potlood doosje is gemaakt van afvalpapier en is daarom ook uiterst milieuvriendelijk! 

De bedrukte thee potloden kunnen deel uit maken van een groter geschenk, maar kunnen bijvoorbeeld ook worden toegevoegd aan mailings en poststukken. Potloden met personalisatie zijn populaire geschenken om mee te sturen met een catalogus, offerte of andere post.

Naast milieuvriendelijke theepotloden bieden wij u een ruim assortiment aan andere kleur- en schrijfpotloden. Wij hebben potloden met en zonder gum, timmermanspotloden, vulpotloden en nog veel meer schrijfgerei. Ook voor kleurpotloden in kokers bent u bij ons aan het juiste adres. Wij kunnen al het schrijfgerei bedrukken met uw eigen logo en/of tekst. 

HSG Relatiegeschenken is al jaren toonaangevend op het gebied van duurzame relatiegeschenken en het bedrukken ervan. Heeft u vragen over de milieuvriendelijke potloden of wilt u graag meer informatie over de mogelijkheden? Neemt u dan vrijblijvend contact op met een van onze medewerkers! De theepotloden zijn uitermate geschikt als relatiegeschenken en business gifts.Snelle offerte aanvragen?

Direct een offerte aanvragen voor thee potloden? Vraag nu geheel gratis en vrijblijvend een offerte aan via onze website.

U kunt hier uw logo uploaden. Het liefst ontvangen wij vector bestanden (.eps of .ai extensie) Mocht u daar niet over beschikken upload dan een ander bestandsformaat.
HSG Nederland B.V.
De Run 4401, 5503 LS, Veldhoven
8.7 / 10 - 283 beoordelingen

KvK: 17119223
BTW: NL8153.11.989.B01
IBAN: NL11ABNA0560453655


x
Toevoegen aan offertemand

Vul hier het aantal in dat u wilt toevoegen aan uw offertemand

Aantal: