Theekisten

Theekisten met bedrukking

De theekist is een kist waarin u al uw diverse theesmaken kunst sorteren. De bedrukte theekist is een perfecte manier om te zien welke theesmaken in uw theekist zitten. De theekist is tegelijkertijd ook perfect als decoratie. In het HSG-assortiment vindt u diverse theekisten. In alle soorten en maten verkrijgbaar. Van heel eenvoudige tot heel luxe theekisten.


U kunt de theekist relatiegeschenken laten bedrukken met uw bedrijfslogo en/of tekst. Door middel van bedrukking wordt de theekist een perfect promotiemiddel. U kunt binnen een korte tijd veel mensen bereiken. De theekist is ook geschikt als relatiegeschenk.


Indien u niet de theekist als relatiegeschenk heeft gevonden die u zocht, neem dan gerust contact op met een van onze medewerkers. Zij zullen u verder helpen met het zoeken naar het perfecte relatiegeschenk voor uw bedrijf.Snelle offerte aanvragen?

Direct een offerte aanvragen voor theekisten? Vraag nu geheel gratis en vrijblijvend een offerte aan via onze website.

U kunt hier uw logo uploaden. Het liefst ontvangen wij vector bestanden (.eps of .ai extensie) Mocht u daar niet over beschikken upload dan een ander bestandsformaat.
HSG Nederland B.V.
De Run 4401, 5503 LS, Veldhoven
8.7 / 10 - 283 beoordelingen

KvK: 17119223
BTW: NL8153.11.989.B01
IBAN: NL11ABNA0560453655


x
Toevoegen aan offertemand

Vul hier het aantal in dat u wilt toevoegen aan uw offertemand

Aantal: