Themapakketten

Themapakketten met bedrukking

Een themapakket is een pakket met food en non-food artikelen, dat samengesteld is volgens een bepaald thema.

Een thema voor een themapakket kan vanalles voorstellen! Zo wordt er heel vaak gewerkt met een kleur voor het samenstellen van een themapakket: bijvoorbeeld alleen producten met een zwarte of rode verpakking in een pakket steken. Maar ook thema's zoals salsa, Italië en wok zijn populair als thema's voor een themapakket.

De periode rond Kerstmis is een hoogperiode voor het geven van een themapakket. Werkgevers geven rond deze periode hun werknemers en relaties een kerstpakket om hun te bedanken voor het afgelopen jaar en hun een Zalig Kerstfeest te wensen.

Om uw eigen themapakket samen te stellen, kan u best professionele hulp inroepen. Hier komt dan HSG relatiegeschenken bij kijken! HSG kan u prachtige voorstellen doen voor het maken van een themapakket! Maak snel telefonisch of via e-mail een afspraak met onze verkopers!

Op onze zustersite http://www.hsg-kerstpakketten.com vindt u ook tal van themapakketten.

Vindt u niet het themapakket dat u zoekt op onze zoekpagina, dan kunt u altijd vrijblijvend een offerte voor een themapakket aanvragen (zie onderaan).Snelle offerte aanvragen?

Direct een offerte aanvragen voor themapakketten? Vraag nu geheel gratis en vrijblijvend een offerte aan via onze website.

U kunt hier uw logo uploaden. Het liefst ontvangen wij vector bestanden (.eps of .ai extensie) Mocht u daar niet over beschikken upload dan een ander bestandsformaat.
HSG Nederland B.V.
De Run 4401, 5503 LS, Veldhoven
8.7 / 10 - 283 beoordelingen

KvK: 17119223
BTW: NL8153.11.989.B01
IBAN: NL11ABNA0560453655


x
Toevoegen aan offertemand

Vul hier het aantal in dat u wilt toevoegen aan uw offertemand

Aantal: