Thermosbekers

Thermosbekers met bedrukking

Een thermosbeker is een beker die koffie, thee, chocomel of een andere warme drank voor lange tijd warm houdt. Thermosbekers zijn stevig en verkrijgbaar in vele uitvoeringen. Zo bestaan er bijvoorbeeld thermosbekers met een draagkoord en thermosbekers met dop. Ook zijn er thermosbekers in vele kleuren en formaten. Thermosbekers zijn ideaal om mee te nemen naar het werk of als u een dagje uit gaat.


De thermosbeker is uitermate geschikt om te gebruiken als relatiegeschenk. We kunnen dit product namelijk geheel bedrukken zoals u dat wenst, met bijvoorbeeld uw bedrijfslogo of bedrijfsnaam. De bedrukte thermosbekers kunt u dan als promotioneel geschenk cadeau doen aan al uw relaties.


Wilt u nog meer weten over de thermosbeker als relatiegeschenk? Dan kunt u ons via deze website contacteren.Snelle offerte aanvragen?

Direct een offerte aanvragen voor thermosbekers? Vraag nu geheel gratis en vrijblijvend een offerte aan via onze website.

U kunt hier uw logo uploaden. Het liefst ontvangen wij vector bestanden (.eps of .ai extensie) Mocht u daar niet over beschikken upload dan een ander bestandsformaat.
HSG Nederland B.V.
De Run 4401, 5503 LS, Veldhoven
8,6 / 10 - 379 Beoordelingen beoordelingen

KvK: 17119223
BTW: NL8153.11.989.B01
IBAN: NL11ABNA0560453655


x
Toevoegen aan offertemand

Vul hier het aantal in dat u wilt toevoegen aan uw offertemand

Aantal: