Thermosflessen

Thermosflessen met bedrukking

 Een thermosfles is een fles die er voor zorgt dat uw drinken op de juiste temperatuur blijft. De thermosfles  kan gebruikt worden voor zowel koude als warme dranken. Het drinken in de thermosfles als promotiemiddel blijft op temperatuur doordat de thermosfles dubbelwandig is. Tussen de twee flessen zit een luchtledige ruimte. Hierdoor gebeurt de warmteoverdracht enkel door de straling en blijft de warmteoverdracht dus beperkt. De bedrukte thermosfles is ideaal om mee te nemen naar bijvoorbeeld uw werk of op een dagje uit.


De thermosfles kan worden bedrukt met uw eigen tekst en/of bedrijfslogo. Zo kan u door gebruik van de thermosfles u bedrijf promoten, het is dus een prima promotiemiddel. Een thermosfles is een veelgebruikt product, uw relaties zullen dus erg blij zijn als zij de thermosfles als relatiegeschenk ontvangen.


De bedrukte thermosfles is in verschillende soorten verkrijgbaar. Er zijn bijvoorbeeld thermosflessen waarbij de dop gebruikt kan worden als beker. De uiterlijke kenmerken van de thermosflessen zijn ook verschillend zo kunt u een thermosfles kiezen die het beste bij u past. Wilt u meer weten over de thermosfles met opdruk kijk dan op www.hsg-relatiegeschenken.comSnelle offerte aanvragen?

Direct een offerte aanvragen voor thermosflessen? Vraag nu geheel gratis en vrijblijvend een offerte aan via onze website.

U kunt hier uw logo uploaden. Het liefst ontvangen wij vector bestanden (.eps of .ai extensie) Mocht u daar niet over beschikken upload dan een ander bestandsformaat.
HSG Nederland B.V.
De Run 4401, 5503 LS, Veldhoven
8.7 / 10 - 283 beoordelingen

KvK: 17119223
BTW: NL8153.11.989.B01
IBAN: NL11ABNA0560453655


x
Toevoegen aan offertemand

Vul hier het aantal in dat u wilt toevoegen aan uw offertemand

Aantal: