Thuistappen

Thuistappen met bedrukking

De thuistap is een lange en dunne cilinder waar 3 liter bier in kan. Het bier blijft goed koud door een aparte ijskoelbuis in de acrylzuil van 3L. Er kunnen eenvoudig veel glazen gevuld worden met de biertap voor thuis. Het is een echte eyecatcher op elk feestje.

De transparante cilinder heeft een aanduiding van 0,5L over de lengte van de buis. De biertap heeft een lengte van 90 cm en de voet heeft een diameter van 26 cm. De biertap voor thuis is eenvoudig schoon te maken door buis van de stabiele voet los te draaien.

De thuistap kan bedrukt worden met een tekst of logo van uw bedrijf. De bedrukking wordt op een etiket op de verpakking aangebracht.

Voor mensen die wel van een feestje en van bier houden, is dit een origineel geschenk. Zij zullen de bedrukte thuistap als relatiegeschenk zeker waarderen. Er kan natuurlijk ook een ander drankje in de thuistap geschonken worden. Zo kunnen mensen die niet van bier houden of geen bier willen serveren toch gebruik maken van deze leuke thuistap.

Voor vragen over de thuistap of overige vragen over andere producten kunt u altijd contact met ons opnemen.

 Snelle offerte aanvragen?

Direct een offerte aanvragen voor thuistappen? Vraag nu geheel gratis en vrijblijvend een offerte aan via onze website.

U kunt hier uw logo uploaden. Het liefst ontvangen wij vector bestanden (.eps of .ai extensie) Mocht u daar niet over beschikken upload dan een ander bestandsformaat.
HSG Nederland B.V.
De Run 4401, 5503 LS, Veldhoven
8.7 / 10 - 283 beoordelingen

KvK: 17119223
BTW: NL8153.11.989.B01
IBAN: NL11ABNA0560453655


x
Toevoegen aan offertemand

Vul hier het aantal in dat u wilt toevoegen aan uw offertemand

Aantal: