Timmermanspotloden

Timmermanspotloden met bedrukking

 

Timmermanspotloden, ook wel schrijnwerkerspotloden genoemd, zijn onmisbaar in de bouwwereld. Het is een plat potlood dat niet weg rolt wanneer deze valt. In tegenstelling tot een rond potlood blijft een timmermanspotlood op en helling liggen zodat je deze niet telkens moet oprapen of moet terugzoeken omdat deze is weggerold. Bent u opzoek naar een nuttig, origineel en blijvend relatiegeschenk voor uw relaties in de bouwbranche? De timmermanspotlood kan gemakkelijk worden bedrukt met uw bedrijfsgegevens en is daarom perfect inzetbaar als promotiemiddel.

De platte potlood als markeerpotlood wordt in de bouw gebruikt voor aftekenwerk op beton, hout en steen en wordt ook vaak gebruikt aan de werkbank. Vandaar dat de timmermanspotlood met logo ideaal is voor zowel timmermannen als andere vaklieden. Wilt u uw bedrijfsnaam, logo en/of slogan bedrukken op de timmermanspotloden als relatiegeschenken? Wij zorgen ervoor dat uw persoonlijke opdruk goed in zicht is zodat uw klanten, medewerkers en andere relaties optimaal reclame maken voor uw bedrijf. Uw naamsbekendheid zal alsmaar toenemen en dat is natuurlijk alleen maar gunstig.

Heeft u snel bedrukte timmermanspotloden van hout nodig? Wij streven ernaar om de platte potloden met bedrukking zo snel mogelijk te leveren. De timmerpotloden worden ongeslepen geleverd en zijn verkrijgbaar in meerdere kleuren zodat u kunt kiezen voor de kleur die het beste bij uw bedrijf of onderneming past. Door onze jarenlange ervaring op het gebied van de in- en verkoop van promotieartikelen en het bedrukken ervan zijn wij in staat u de beste prijs-kwaliteit verhoudingen te bieden. Laat u verrassen op onze website www.hsg-relatiegeschenken.com door ons breed assortiment. Van goedkope timmermanspotloden tot kwaliteitspotloden met bedrukking, onze mogelijkheden zijn enorm! Wilt u vakkundig advies ontvangen? Maak uw wensen kenbaar en samen gaan we opzoek naar de best passende relatiegeschenken. Gratis en geheel vrijblijvend kunt u een offerte aanvragen op onze website.Snelle offerte aanvragen?

Direct een offerte aanvragen voor timmermanspotloden? Vraag nu geheel gratis en vrijblijvend een offerte aan via onze website.

U kunt hier uw logo uploaden. Het liefst ontvangen wij vector bestanden (.eps of .ai extensie) Mocht u daar niet over beschikken upload dan een ander bestandsformaat.
HSG Nederland B.V.
De Run 4401, 5503 LS, Veldhoven
8.7 / 10 - 283 beoordelingen

KvK: 17119223
BTW: NL8153.11.989.B01
IBAN: NL11ABNA0560453655


x
Toevoegen aan offertemand

Vul hier het aantal in dat u wilt toevoegen aan uw offertemand

Aantal: