Tinkle Alarmen

Tinkle Alarmen met bedrukking

Het Tinkle Alarm is een handige gadget waarmee uw klanten en relaties beschermd worden tegen zakkenrollen. Het werkt simpel en effectief. Het Tinkle alarm bestaat uit twee belletjes die u kunt bevestigen aan bijvoorbeeld uw tas of portemonnee. Wanneer iemand probeert om deze te ontvreemden, wordt de eigenaar gewaarschuwd. De twee belletjes maken een geluid dat boven de alledaagse geluiden uit komt. Wanneer u het Tinkle Alarm met logo aan de binnenkant van uw tas hangt, ziet of hoort niemand ze totdat de rits wordt opengemaakt.

Ieder jaar worden zo’n 300.000 Nederlanders slachtoffers van zakkenrollerij. Dit brengt veel ellende met zich mee. Vaak is de persoonlijke schade niet gering, zowel emotioneel, financieel als praktisch. Wilt u uw personeel, klanten en relaties verrassen met een origineel en zeer nuttig relatiegeschenk? Het Tinkle Alarm kan worden voorzien van uw eigen tag waardoor het gepersonaliseerd Tinkle Alarm uitstekend dient als relatiegeschenk.

Op onze website www.hsg-relatiegeschenken.com vindt u meer nuttige en veilige gadgets. Heeft u vragen en/of opmerkingen over het Tinkle Alarm als relatiegeschenk? Neem gerust contact op met een van onze medewerkers, wij zijn er om u te helpen.

HomepageSnelle offerte aanvragen?

Direct een offerte aanvragen voor tinkle alarmen? Vraag nu geheel gratis en vrijblijvend een offerte aan via onze website.

U kunt hier uw logo uploaden. Het liefst ontvangen wij vector bestanden (.eps of .ai extensie) Mocht u daar niet over beschikken upload dan een ander bestandsformaat.
HSG Nederland B.V.
De Run 4401, 5503 LS, Veldhoven
8.7 / 10 - 283 beoordelingen

KvK: 17119223
BTW: NL8153.11.989.B01
IBAN: NL11ABNA0560453655


x
Toevoegen aan offertemand

Vul hier het aantal in dat u wilt toevoegen aan uw offertemand

Aantal: