Toetsenbord borsteltje

Toetsenbord borsteltje met bedrukkking

In de meeste branches wordt er veel op kantoor gewerkt en zijn computers onmisbaar. Vandaar dat computer gerelateerde relatiegeschenken steeds populairder worden. Goed onderhoud is belangrijk voor de computer en computeraccessoires. Een toetsenbord borsteltje is een origineel en erg praktisch relatiegeschenk!

Vaak wordt het vergeten om toetsenborden schoon te maken, terwijl er veel rotzooi en stof tussen de toetsen kan blijven hangen. Met het toetsenbord borsteltje kan vuil en stof gemakkelijk verwijderd worden waardoor de levensduur van het toetsenbord wordt verlengd en tevens uw personeel in een schone omgeving kan blijven werken. Toetsenbord borsteltjes zijn daarom ook erg gewaardeerde premiums.

De keybord brush met logo is gemaakt van acrylonitril-butadieen-styreen (ABS) en kan gemakkelijk voorzien worden van een bedrukking. Vanwege het lichte gewicht, het compacte formaat en de geringe dikte is het kunststof toetsenbordborsteltje met bedrukking perfect inzetbaar om te versturen in mailing. Leuk als brievenbus post bij bijvoorbeeld een catalogus of nieuwsbrief! Op onze website www.hsg-relatiegeschenken.com kunt u vrijblijvend en kosteloos een offerte aanvragen voor het toetsenbord borsteltje. Hier vindt u tevens onze andere computer accessoires en poetsproducten. Laat u verrassen door ons uitgebreid assortiment!

Niet altijd worden bedrukte toetsenbordreinigers gebruikt als relatiegeschenken ter promotie van een bedrijf. Vaak worden de toetsenbordborstels gebruikt binnen het bedrijf zelf. Met dit handige keybord borsteltje zorgt u ervoor dat uw medewerkers gestimuleerd worden om hun computer en werkplaats schoon te houden. Daarnaast zorgt het voor een persoonlijke uitstraling van uw bedrijf en is het erg handig in de praktijk.  

De toetsenbord borstel met extra groot drukoppervlak kunt u uw bedrijf of product optimaal promoten! Wij zorgen ervoor dat uw bedrukking goed in zicht is zodat uw naam onder veel ogen komt. Het is een goedkope maar zeer efficiënte manier om uw bedrijf onder de aandacht te houden bij klanten en relaties! Dankzij onze kennis en jarenlange ervaring maken wij het mogelijk om binnen een smal marketingbudget een breed publiek te bereiken. Snelle offerte aanvragen?

Direct een offerte aanvragen voor toetsenbord borsteltje? Vraag nu geheel gratis en vrijblijvend een offerte aan via onze website.

U kunt hier uw logo uploaden. Het liefst ontvangen wij vector bestanden (.eps of .ai extensie) Mocht u daar niet over beschikken upload dan een ander bestandsformaat.
HSG Nederland B.V.
De Run 4401, 5503 LS, Veldhoven
8.7 / 10 - 283 beoordelingen

KvK: 17119223
BTW: NL8153.11.989.B01
IBAN: NL11ABNA0560453655


x
Toevoegen aan offertemand

Vul hier het aantal in dat u wilt toevoegen aan uw offertemand

Aantal: