Toiletpapier

Toiletpapier met bedrukking

Je gebruikt het dagelijks, en je kunt niet zonder toiletpapier. Het is een deel van je behoefte aan hygiëne.. Het eerste toiletpapier ontstond in de 14de eeuw vanuit China. Vroeger was het toiletpapier alleen voor de rijke mensen. Alleen de keizer kon zich toiletpapier veroorloven. De andere burgers gebruikte wol, hennep, gras, water of de handen. In het Romeinse Rijk was de spons heel populair bij de mensen. In de 17de eeuw werden de kranten meer voor de hand liggend. Zo gebruikte de mens na verloop van tijd de oude krant als toiletpapier. Aan het einde van de 18de eeuw kwamen ze op het geweldige idee om in het toiletpapier perforaties te maken zodat je het toiletpapier veel beter kunt afscheuren. Zo het is het toiletpapier jaren meegegaan, maar in de jaren 70 beseften de mensen dat zo veel papier heel vervuilend is voor het milieu. Ze kregen het idee om toiletpapier te maken dat milieu vriendelijk was. Dus zouden ze het toiletpapier biologisch afbreekbaar maken.

Voor het maken van toiletpapier gebruikt men vaak hergebruikt papier. Het toiletpapier bestaat uit verschillende laag zoals papieren zakdoekjes. Het goedkope toiletpapier bestaat maar uit 1 of 2 laagjes met als gevolg dat het toiletpapier niet aan je verwachtingen voldoet. Het goedkope toiletpapier is dan wel weer beter voor je riolering, die zal niet zo vlug verstopt geraken met het toiletpapier. Het duurdere merk toiletpapier is dan weer gemaakt van heel veel laagjes zodat het wel aan je verwachtingen voldoet. Dit duurdere toiletpapier zorgt dan wel weer voor meer kans op een verstopte riolering.

De mens is al jaren bezig met het toiletpapier aantrekkelijk te maken. Dat doen ze dus met op het toiletpapier figuurtjes te zetten en kleuren te geven. Er is zelfs toiletpapier dat geparfumeerd is. Dit aantrekkelijk uitzicht heeft natuurlijk niets te maken met de kwaliteit van het toiletpapier. Voor kinderen is het altijd leuker om iets moois op je toiletpapier te hebben staan.

Wc-papier als relatiegeschenk is zeer leuk. U kunt bij ons het toiletpapier laten bedrukken hoe u maar wil. Door ons logo op u toiletpapier te laten drukken kunt u uw klanten laten zien waar u dit kwaliteit vol toiletpapier heeft besteld.  

Hier kan u een offerte aanvragen voor toiletpapier:Snelle offerte aanvragen?

Direct een offerte aanvragen voor toiletpapier? Vraag nu geheel gratis en vrijblijvend een offerte aan via onze website.

U kunt hier uw logo uploaden. Het liefst ontvangen wij vector bestanden (.eps of .ai extensie) Mocht u daar niet over beschikken upload dan een ander bestandsformaat.
HSG Nederland B.V.
De Run 4401, 5503 LS, Veldhoven
8.7 / 10 - 283 beoordelingen

KvK: 17119223
BTW: NL8153.11.989.B01
IBAN: NL11ABNA0560453655


x
Toevoegen aan offertemand

Vul hier het aantal in dat u wilt toevoegen aan uw offertemand

Aantal: