Toilettassen vliegtuig

Toilettassen vliegtuig met bedrukking

 

Deze toilettas is goedgekeurd om aan boord van een vliegtuig mee te nemen. De toilettas voor vliegtuig kunt u dus in uw handbagage meenemen, zo kunt u zich tijdens de vlucht altijd opfrissen. De toilettas bevat 2 flesjes van 50 ml en 1 flesje van 90 ml. Verder zit er een spray en een trechter in de toilettas voor vliegtuig als promotiemiddel. U kunt deze flesjes met inhoud naar eigen keuze vullen zoals shampoo, parfum, gel en nog veel meer. De bedrukte toilettas voor vliegtuig kan natuurlijk ook thuis worden gebruikt. Zo heeft u uw toiletartikelen altijd netjes op orde en zult u ze minder snel kwijt raken.

U kunt de toilettas voor vliegtuig laten bedrukken met uw bedrijfslogo en/of eigen tekst. De bedrukking komt te staan op de tas van de toilettas voor vliegtuig. De toilettas voor vliegtuig wordt met de bedrukking een uitstekend promotiemiddel. Uw bedrijf zal elke keer dat de toilettas voor vliegtuig wordt gebruikt onder de aandacht gebracht worden.

Het assortiment van HSG is erg groot en divers, u kunt dus voor allerlei producten bij ons terecht. Dus bent u geïnteresseerd in de toilettas voor vliegtuig als relatiegeschenk of in een ander product, kijk dan op www.hsg-relatiegeschenken.com voor meer informatie.Snelle offerte aanvragen?

Direct een offerte aanvragen voor toilettassen vliegtuig? Vraag nu geheel gratis en vrijblijvend een offerte aan via onze website.

U kunt hier uw logo uploaden. Het liefst ontvangen wij vector bestanden (.eps of .ai extensie) Mocht u daar niet over beschikken upload dan een ander bestandsformaat.
HSG Nederland B.V.
De Run 4401, 5503 LS, Veldhoven
8.7 / 10 - 283 beoordelingen

KvK: 17119223
BTW: NL8153.11.989.B01
IBAN: NL11ABNA0560453655


x
Toevoegen aan offertemand

Vul hier het aantal in dat u wilt toevoegen aan uw offertemand

Aantal: