Toolboxen

Toolboxen met bedrukking

Product omschrijving

De toolbox is uit voorraad leverbaar in 10 verschillende trendy kleuren. Deze eenvoudige opbergdozen zijn makkelijk in gebruik en eenvoudig te stapelen door de handige gleuf aan de onderzijde. U heeft door deze constructie een ruimte besparing van 60%. De classic toolbox is ook uitermate geschikt om als giftbox te gebruiken voor bijvoorbeeld uw eindejaarsgeschenken.

Bedrukte toolbox

De bedrukte classic toolboxen zijn eenvoudig te bestellen bij HSG-Relatiegeschenken. Deze classic toolbox kunt u personaliseren met uw bedrijfslogo, tekst of andere reclame-uiting. De giftbox met opdruk kan voorzien worden van uw logo op beide zijdes van de giftbox of u kunt er voor kiezen om de toolbox te voorzien van een volledig custommade kartonnen geschenkverpakking. Welke keuze geniet uw voorkeur?

Toolbox met logo

Voor een toolbox met logo bent u bij HSG-relatiegeschenken aan het juiste adres. Deze bedrukte toolbox kunt u eenvoudig online bestellen, natuurlijk kunt u ook eerst een vrijblijvende offerte aanvragen voor uw bedrukte toolbox met logo. Wanneer u uw logo meestuurt met de offerte aanvraag, zullen wij u een digitaal voorbeeld meesturen met de offerte aanvraag. U krijgt dan vooraf een goede indruk, hoe uw logo eruit komt te zien op de toolbox met opdruk. Indien u vragen heeft over de bedrukte toolbox of een ander relatiegeschenk, neem dan gerust contact met onze medewerkers op. Zij zijn telefonisch, via mail of chat bereikbaar.

 Snelle offerte aanvragen?

Direct een offerte aanvragen voor toolboxen? Vraag nu geheel gratis en vrijblijvend een offerte aan via onze website.

U kunt hier uw logo uploaden. Het liefst ontvangen wij vector bestanden (.eps of .ai extensie) Mocht u daar niet over beschikken upload dan een ander bestandsformaat.
HSG Nederland B.V.
De Run 4401, 5503 LS, Veldhoven
8.7 / 10 - 283 beoordelingen

KvK: 17119223
BTW: NL8153.11.989.B01
IBAN: NL11ABNA0560453655


x
Toevoegen aan offertemand

Vul hier het aantal in dat u wilt toevoegen aan uw offertemand

Aantal: