Toonbank bellen

Toonbank bellen met bedrukking

 

Een andere naam voor de toonbank bel is een receptie bel of desk bel. De toonbank bel met opdruk kan gebruikt worden in onder andere gemeentehuizen en bibliotheken. De bedrukte toonbank bel is een bel waarop gedrukt kan worden, hierdoor weten de medewerkers dat er iemand staat te wachten aan de balie. De toonbank bel heeft een chique uiterlijk.

Laat de toonbank bel geheel naar uw wens bedrukken bij HSG Relatiegeschenken. Bedruk de toonbank bel met uw bedrijfslogo en/of tekst. De toonbank bel is een geschikt relatiegeschenk en door middel van bedrukking ook een perfect promotiemiddel. De toonbank bel is een ideaal geschenk aan een winkel.

U kunt onderaan een offerte aanvragen voor de toonbank bel. U kunt de medewerkers van HSG Relatiegeschenken altijd contacteren voor meer informatie over de bel.

HomepageSnelle offerte aanvragen?

Direct een offerte aanvragen voor toonbank bellen? Vraag nu geheel gratis en vrijblijvend een offerte aan via onze website.

U kunt hier uw logo uploaden. Het liefst ontvangen wij vector bestanden (.eps of .ai extensie) Mocht u daar niet over beschikken upload dan een ander bestandsformaat.
HSG Nederland B.V.
De Run 4401, 5503 LS, Veldhoven
8,6 / 10 - 379 Beoordelingen beoordelingen

KvK: 17119223
BTW: NL8153.11.989.B01
IBAN: NL11ABNA0560453655


x
Toevoegen aan offertemand

Vul hier het aantal in dat u wilt toevoegen aan uw offertemand

Aantal: