Top stoffers

Top stoffers met bedrukking

De top stoffer is een borstel en wisser in één.  Als u aan de bovenkant draait komt er een wisser uit, hiermee kunt u uw beeldscherm schoonmaken. Als u aan de onderkant draait komt er een borstel uit, hiermee kunt u gemakkelijk uw toetsenbord schoonmaken. De borstel kan tussen alle kleine gleufjes komen.


U kunt bij ons de top stoffer laten bedrukken met uw bedrijfslogo en/of tekst. Hierdoor wordt het product persoonlijker en meer naar u en uw bedrijf gericht. De top stoffer is een perfect relatiegeschenk.  Doordat u de top stoffer kunt laten bedrukken is het ook nog uitermate goed geschikt als promotiemiddel voor op beurzen.


Indien u vragen heeft over de top stoffer bedrukt of onbedrukt neem dan a.u.b. contact met ons op.Snelle offerte aanvragen?

Direct een offerte aanvragen voor top stoffers? Vraag nu geheel gratis en vrijblijvend een offerte aan via onze website.

U kunt hier uw logo uploaden. Het liefst ontvangen wij vector bestanden (.eps of .ai extensie) Mocht u daar niet over beschikken upload dan een ander bestandsformaat.
HSG Nederland B.V.
De Run 4401, 5503 LS, Veldhoven
8,6 / 10 - 379 Beoordelingen beoordelingen

KvK: 17119223
BTW: NL8153.11.989.B01
IBAN: NL11ABNA0560453655


x
Toevoegen aan offertemand

Vul hier het aantal in dat u wilt toevoegen aan uw offertemand

Aantal: