Touchspeakers

Touchspeakers met bedrukking

De audio sensatie van dit moment.  Portable en makkelijk mee te nemen. Compatible met meer dan 99% van de smartphones en tablets. Verkrijgbaar in 6 verschillende kleuren en verpakt in een witte geschenkdoos, hierdoor wordt het geschikt relatiegeschenk en door bedrukking van de touchspeaker ook een perfect promotiemiddel. Vanaf 500 stuks in eigen PMS.

U kunt de touchspeaker laten bedrukken met uw bedrijfslogo en/of tekst. De touchspeaker is ontzettend leuk om te geven en om te krijgen. Door zijn chique uiterlijk zal de touchspeaker zeker gewaardeerd worden door uw relaties.

Voor meer informatie of vragen over de bedrukte magische kerstboom, kunt u altijd contact opnemen met de medewerkers van HSG Relatiegeschenken. Voor een vrijblijvende offerte kunt u op de button klikken onderaan de pagina.Snelle offerte aanvragen?

Direct een offerte aanvragen voor touchspeakers? Vraag nu geheel gratis en vrijblijvend een offerte aan via onze website.

U kunt hier uw logo uploaden. Het liefst ontvangen wij vector bestanden (.eps of .ai extensie) Mocht u daar niet over beschikken upload dan een ander bestandsformaat.
HSG Nederland B.V.
De Run 4401, 5503 LS, Veldhoven
8.7 / 10 - 283 beoordelingen

KvK: 17119223
BTW: NL8153.11.989.B01
IBAN: NL11ABNA0560453655


x
Toevoegen aan offertemand

Vul hier het aantal in dat u wilt toevoegen aan uw offertemand

Aantal: