Towel dolls

Towel dolls met bedrukking

Toweldolls zijn figuurtjes die gemaakt zijn van verschillende maten handdoeken. Ze zien er erg leuk en schattig uit. Niet alleen dieren, maar ook bijvoorbeeld Sinterklaasjes, zwarte pietjes en de kerstman zijn verkrijgbaar in de vorm van handdoeken.
De bedrukte toweldolls als relatiegeschenk zijn vooral leuk om te geven aan iemand een kindje krijgt. Ook met Pasen, Kerst of Sinterklaas is het leuk om een bedrukte handdoekknuffel te geven aan een bijzonder iemand. De handdoeken zijn te bedrukken met een eigen naam of logo, waardoor ze een persoonlijke uitstraling hebben. Ze zijn ook te bedrukken met een wens. Bedrukte handdoekknuffels als relatiegeschenk is dus een zeer leuk idee om cadeau te doen aan iemand die het verdient!

Vindt u niet de towel doll die u zoekt op onze zoekpagina, dan kunt u altijd vrijblijvend een offerte voor de towel doll aanvragen (zie onderaan).Snelle offerte aanvragen?

Direct een offerte aanvragen voor towel dolls? Vraag nu geheel gratis en vrijblijvend een offerte aan via onze website.

U kunt hier uw logo uploaden. Het liefst ontvangen wij vector bestanden (.eps of .ai extensie) Mocht u daar niet over beschikken upload dan een ander bestandsformaat.
HSG Nederland B.V.
De Run 4401, 5503 LS, Veldhoven
8.7 / 10 - 283 beoordelingen

KvK: 17119223
BTW: NL8153.11.989.B01
IBAN: NL11ABNA0560453655


x
Toevoegen aan offertemand

Vul hier het aantal in dat u wilt toevoegen aan uw offertemand

Aantal: