Trainingshesjes met veiligheid reflectoren

Trainingshesjes met veiligheid reflectoren en bedrukking

 

Trainingshesjes, ook wel bekend als overgooiers of sporthesjes, zijn onmisbaar bij de meeste teamsports aangezien ze ingezet worden om onderscheid te maken in een team. Ook voor de individuele sporter is het een uitstekend hulpmiddel voor zijn/haar veiligheid op de weg. De hesjes worden gebruikt als trainingshesjes, veiligheidshesjes en skihesjes en kunnen ook als schoolhesjes worden ingezet. Omdat training hesjes met veiligheid reflectoren goed opvallen, is het tevens een perfect promotiemiddel. Wanneer het trainingvest bedrukt wordt met uw bedrijfsgegevens, zal er optimaal reclame gemaakt worden voor uw bedrijf. De trainingshesjes met veiligheidsreflectoren zijn ideaal als relatiegeschenk voor onder andere sportwinkels, voetbalverenigingen en sportclubs. Bent u opzoek naar een origineel, praktisch en blijvend geschenk? Wij bieden een ruim assortiment aan sportartikelen!

Wij kunnen alle sporthesjes en andere sportartikelen bedrukken met bedrijfsgegevens zoals een promotietekst, bedrijfsnaam en logo. De hesjes zijn verkrijgbaar in verschillende opvallende kleuren zodat uw logo goed in zicht is. Hierdoor zal uw naamsbekendheid aanzienlijk vergroten. Het bedrukte training veiligheidsvestje is gemaakt van polyester en heeft twee reflecterende strepen op de voor- en achterzijde. De trainingsvestjes met logo zijn origineel als relatiegeschenken en doen het goed als promotieartikelen en give-aways op bijvoorbeeld beurzen en evenementen. De maat van de lichtgewicht sporthesjes kan aangepast worden aan de zijkant.

Naast veiligheidsvestjes en trainingshesjes bedrukken wij ook veiligheidsoveralls, shirts en andere werkkleding. Neem vrijblijvend contact op met een van onze medewerkers voor de mogelijkheden. Wij bieden een goede kwaliteit en lage prijzen. Wij zorgen ervoor dat de bedrukte trainingshesjes met reflectoren zo snel mogelijk geleverd worden. U kunt gratis en geheel vrijblijvend een offerte aanvragen. Snelle offerte aanvragen?

Direct een offerte aanvragen voor trainingshesjes met veiligheid reflectoren? Vraag nu geheel gratis en vrijblijvend een offerte aan via onze website.

U kunt hier uw logo uploaden. Het liefst ontvangen wij vector bestanden (.eps of .ai extensie) Mocht u daar niet over beschikken upload dan een ander bestandsformaat.
HSG Nederland B.V.
De Run 4401, 5503 LS, Veldhoven
8.7 / 10 - 283 beoordelingen

KvK: 17119223
BTW: NL8153.11.989.B01
IBAN: NL11ABNA0560453655


x
Toevoegen aan offertemand

Vul hier het aantal in dat u wilt toevoegen aan uw offertemand

Aantal: