Travel adapters

Travel adapters met bedrukking

Als je op reis gaat en de netstekkers op je elektrische apparaten niet overeenkomen met de standaard die op desbetreffende bestemming worden gebruikt wordt, dan heb je een wereldstekker nodig.  De travel adapter wordt ook wel de wereldstekker genoemd. Met de travel adapter heeft u nooit meer problemen met stopcontacten op reis.  De World travel adapter is perfect voor reizigers onder ons en zorgt overal voor stroom-connectiviteit waar je ook mag zijn.  De travel adapter is geschikt voor alle voorkomende aansluitingen.

U kunt de travel adapter nog leuker maken door midden van bedrukking! Bedruk de traval adapter met uw bedrijfslogo en/of tekst. De travel adapter is een leuk relatiegeschenk en promotiemiddel. Doordat uw logo op het product is bedrukt, komt uw bedrijf elke keer opnieuw onder de aandacht bij uw klanten, zo wordt u naamsbekendheid vergroot. De traval adapter is uitermate geschikt als gift in de reisbranche.

De travel adapter is verkrijgbaar in diverse kleuren. Doordat het product verkrijgbaar is in diverse kleuren is er altijd wel een kleur die uw bedrijf perfect weerspiegelt.

U kunt altijd vrijblijvend en gratis een offerte aanvragen voor dit product.Snelle offerte aanvragen?

Direct een offerte aanvragen voor travel adapters? Vraag nu geheel gratis en vrijblijvend een offerte aan via onze website.

U kunt hier uw logo uploaden. Het liefst ontvangen wij vector bestanden (.eps of .ai extensie) Mocht u daar niet over beschikken upload dan een ander bestandsformaat.
HSG Nederland B.V.
De Run 4401, 5503 LS, Veldhoven
8.7 / 10 - 283 beoordelingen

KvK: 17119223
BTW: NL8153.11.989.B01
IBAN: NL11ABNA0560453655


x
Toevoegen aan offertemand

Vul hier het aantal in dat u wilt toevoegen aan uw offertemand

Aantal: