Trekhaakdoppen

Trekhaakdoppen met bedrukking

Zet uw relaties en uw bedrijf in het zonnetje en bestel bij ons originele promotieartikelen als relatiegeschenken. Wij zorgen ervoor dat uw bedrijfslogo en naam goed in zicht zijn op de geschenken zodat uw bedrijfsnaam vaak onder de aandacht zal komen. Zo wordt uw bedrijf alsmaar bekender.


Is de trekhaakdop misschien het promotieartikel waar u naar opzoek bent? U kunt de trekhaakdop relatiegeschenken laten bedrukken met uw bedrijfslogo en/of tekst bij ons. Ons assortiment aan te bedrukken relatiegeschenken is groot. Zo bent u bij ons aan het juiste adres wanneer u trekhaakdop wilt bestellen als relatiegeschenken. Wij kunnen het product geheel naar uw wens bedrukken.
De beste manier om uw bedrijf te promoten, is het uitdelen van bedrukte relatiegeschenken. Bij ons kunt u terecht voor het bestellen van zowel goedkope relatiegeschenken als luxe geschenken.


Indien u vragen heeft over de trekhaakdop bedrukt of onbedrukt neem gerust contact op met een van onze medewerkers.Snelle offerte aanvragen?

Direct een offerte aanvragen voor trekhaakdoppen? Vraag nu geheel gratis en vrijblijvend een offerte aan via onze website.

U kunt hier uw logo uploaden. Het liefst ontvangen wij vector bestanden (.eps of .ai extensie) Mocht u daar niet over beschikken upload dan een ander bestandsformaat.
HSG Nederland B.V.
De Run 4401, 5503 LS, Veldhoven
8,6 / 10 - 379 Beoordelingen beoordelingen

KvK: 17119223
BTW: NL8153.11.989.B01
IBAN: NL11ABNA0560453655


x
Toevoegen aan offertemand

Vul hier het aantal in dat u wilt toevoegen aan uw offertemand

Aantal: