Trekhaakdoppen met borgring

Trekhaakdoppen met borgring en bedrukking

 

Wilt u uw relaties en uw bedrijf in het zonnetje zetten? Bestel dan nu bij ons de originele promotieartikelen als relatiegeschenken. Wij zorgen ervoor dat uw bedrijfslogo en bedrijfsnaam goed in zicht zijn op de geschenken zodat uw bedrijfsnaam vaak onder de aandacht zal komen. Door middel van de bedrukking op de trekhaakdop met borging wordt er binnen een korte tijd veel mensen bereikt en goede reclame gemaakt voor uw bedrijf.


U kunt de trekhaakdop relatiegeschenken laten bedrukken met uw bedrijfslogo en/of tekst. Door middel van de bedrukking krijgt de trekhaakdop met borgring een persoonlijke tint. De trekhaakdop met borging is geschikt als relatiegeschenk en door middel van bedrukking ook perfect als promotiemiddel. De bedrukte trekhaakdop met borgring zal zeker gewaardeerd worden door uw relaties.

 Indien u vragen of opmerkingen heeft over de trekhaakdop met borgring bedrukt of onbedrukt neem gerust contact op met een van onze medewerkers.Snelle offerte aanvragen?

Direct een offerte aanvragen voor trekhaakdoppen met borgring? Vraag nu geheel gratis en vrijblijvend een offerte aan via onze website.

U kunt hier uw logo uploaden. Het liefst ontvangen wij vector bestanden (.eps of .ai extensie) Mocht u daar niet over beschikken upload dan een ander bestandsformaat.
HSG Nederland B.V.
De Run 4401, 5503 LS, Veldhoven
8.7 / 10 - 283 beoordelingen

KvK: 17119223
BTW: NL8153.11.989.B01
IBAN: NL11ABNA0560453655


x
Toevoegen aan offertemand

Vul hier het aantal in dat u wilt toevoegen aan uw offertemand

Aantal: