Trend rugzakken

Trend rugzakken met bedrukking

De trend rugzak is handig in gebruik en zit comfortabel. De rugzak heeft 2 voorvakken, die beiden sluitbaar zijn met een rits. De trend rugzak is PVC-vrij, dat wil zeggen dat de rugzak is gemaakt van een materiaal dat dezelfde eigenschappen heeft wat betreft uitstraling en functie van PVC, maar minder belastend is voor het milieu.


De trend rugzakken zijn leverbaar in verschillende kleuren en is nog verder te personaliseren door het bedrukken van de tas.  Wat betreft de bedrukking is er veel mogelijk. Zo kunt u bijvoorbeeld uw logo of tekst op de rugzak laten drukken. De bedrukte trend rugzak is leuk om als geschenk cadeau te doen aan uw relaties.


Zoekt u een relatiegeschenk of promotiemiddel waar uw relatie vaak gebruik van zal maken? Dan is de bedrukte Trend rugzak precies wat u zoekt!Snelle offerte aanvragen?

Direct een offerte aanvragen voor trend rugzakken? Vraag nu geheel gratis en vrijblijvend een offerte aan via onze website.

U kunt hier uw logo uploaden. Het liefst ontvangen wij vector bestanden (.eps of .ai extensie) Mocht u daar niet over beschikken upload dan een ander bestandsformaat.
HSG Nederland B.V.
De Run 4401, 5503 LS, Veldhoven
8.7 / 10 - 283 beoordelingen

KvK: 17119223
BTW: NL8153.11.989.B01
IBAN: NL11ABNA0560453655


x
Toevoegen aan offertemand

Vul hier het aantal in dat u wilt toevoegen aan uw offertemand

Aantal: