Trendline Reistassen

Trendline Reistassen met bedrukking

 

De Trendline reistas is een trendy reistas die u op veel verschillende manieren kunt dragen. De Trendline Reistas is voorzien van een metallic trolley zo kunt u de bedrukte Trendline Reistas rijden en hoeft u hem niet te dragen. Verder kunt u de Trendline Reistas ook op uw rug doen of om uw schouder hangen. De Trendline Reistas als relatiegeschenk is dus eigenlijk een trolley, rugtas en schoudertas in één, een multifunctionele reistas. Wanneer u de schouderband niet gebruikt kan deze worden opgeborgen in het achter compartiment van de Trendline Reistas. Verder zitten er veel vakken in de tas waar u bijvoorbeeld uw mobiele telefoon, mp3speler of andere accessoires.

U kunt de Trendline Reistas met uw bedrijfslogo en/of eigen tekst laten bedrukken. Hierdoor is de Trendline Reistas met opdruk een uitstekend promotiemiddel. De Trendline Reistas is erg trendy en stijlvol, al uw relaties zullen dus onder de indruk zijn van uw bedrijf als ze uw bedrijfsnaam op de Trendline Reistas zien staan. Verder is de Trendline Reistas een leuk relatiegeschenk. De Trendline Reistas met de opdruk is een uniek product met een persoonlijke draai, die vaak van pas zal komen.

Naast de Trendline Reistas als promotiemiddel hebben we nog veel meer verschillende tassen in onze collectie waaronder nog meer reistassen, maar ook andere soort tassen. We hebben bijvoorbeeld laptoptassen, documententassen en schoudertassen. Naast tassen hebben we ook nog andere soortgelijke producten zoals documenten mappen. Dus bent u op zoek naar een leuke originele tas, dan bent u bij ons aan het juiste adres.Snelle offerte aanvragen?

Direct een offerte aanvragen voor trendline reistassen? Vraag nu geheel gratis en vrijblijvend een offerte aan via onze website.

U kunt hier uw logo uploaden. Het liefst ontvangen wij vector bestanden (.eps of .ai extensie) Mocht u daar niet over beschikken upload dan een ander bestandsformaat.
HSG Nederland B.V.
De Run 4401, 5503 LS, Veldhoven
8.7 / 10 - 283 beoordelingen

KvK: 17119223
BTW: NL8153.11.989.B01
IBAN: NL11ABNA0560453655


x
Toevoegen aan offertemand

Vul hier het aantal in dat u wilt toevoegen aan uw offertemand

Aantal: