Triangle tassen

Triangle tassen met bedrukking

 

Een mooie stijlvolle tas, dat is de triangle city bag zeker. Het is een tas waar u gemakkelijk al uw voorwerpen in kan vervoeren. De bedrukte tas is milieuvriendelijk doordat de tas pvc vrij is. Het milieu wordt er niet door beschadigd.


Om de tas nog leuker te maken dan dat hij al is, kunt u de triangle tas laten bedrukken met uw eigen bedrijfslogo en/of tekst. Hierdoor wordt de tas een perfect promotiemiddel. De bedrukte triangle tas is ook geschikt als relatiegeschenk. Het zal zeker gewaardeerd worden door uw relaties.


De afmetingen van de tas zijn 34x15x47,5 cm, u kunt de schouderband gemakkelijk verstellen. Hierdoor is de bedrukte triangle city bag handig in het gebruik. Verder  bevind zich in de tas  een telefoonhoes en een voorzak die gesloten is met een rits.


Heeft u vragen over dit product of over andere producten? Neem dan gerust contact met ons op.Snelle offerte aanvragen?

Direct een offerte aanvragen voor triangle tassen? Vraag nu geheel gratis en vrijblijvend een offerte aan via onze website.

U kunt hier uw logo uploaden. Het liefst ontvangen wij vector bestanden (.eps of .ai extensie) Mocht u daar niet over beschikken upload dan een ander bestandsformaat.
HSG Nederland B.V.
De Run 4401, 5503 LS, Veldhoven
8.7 / 10 - 283 beoordelingen

KvK: 17119223
BTW: NL8153.11.989.B01
IBAN: NL11ABNA0560453655


x
Toevoegen aan offertemand

Vul hier het aantal in dat u wilt toevoegen aan uw offertemand

Aantal: