Trolley's

Trolley's met bedrukking

U gaat op (zaken)reis en wilt uiteraard uw kostbare bezittingen veilig en onbeschadigd op de plaats van bestemming krijgen? Een trolley is de oplossing! Een trolley is zeer handig om mee op reis te nemen. Een trolley is een koffer met een telescopische stang, zodat u het koffer kunt rollen.  

Een trolley is dus minder belastend voor rug en schouders en bovendien makkelijk te verplaatsen. Zeker om langere afstanden af te leggen is een trolley handiger. Vooral voor wie zwaardere bagage moet meenemen is een trolley een echte aanrader. Er bestaat tegenwoordig zelfs een opvouwbare trolley. Het gemak van een trolley hangt ook af van de grootte van de wielen en op welk terrein u zich bevindt.

Een trolley is vooral geschikt wanneer u zware bagage moet verplaatsen, heel anders dan een rugzak of koffer. Een trolley is minder belastend voor de rug.

Ook is de trolley uiterst handig om mee te nemen, afhankelijk van de wielen van uw trolley kunt u hem overal mee naar toe nemen. Een trolley is zeker aan te raden voor mensen met een zwakkere rug.

Vindt u niet de trolley die u zoekt op onze zoekpagina, dan kunt u altijd vrijblijvend een offerte voor de trolley aanvragen (zie onderaan).Snelle offerte aanvragen?

Direct een offerte aanvragen voor trolley's? Vraag nu geheel gratis en vrijblijvend een offerte aan via onze website.

U kunt hier uw logo uploaden. Het liefst ontvangen wij vector bestanden (.eps of .ai extensie) Mocht u daar niet over beschikken upload dan een ander bestandsformaat.
HSG Nederland B.V.
De Run 4401, 5503 LS, Veldhoven
8.7 / 10 - 283 beoordelingen

KvK: 17119223
BTW: NL8153.11.989.B01
IBAN: NL11ABNA0560453655


x
Toevoegen aan offertemand

Vul hier het aantal in dat u wilt toevoegen aan uw offertemand

Aantal: