Tube knijpers

Tube knijpers met bedrukking

Een tubeknijper is een rechthoekig artikel die het uitknijpen van tubes vergemakkelijkt. Vaak gaat het laatste gedeelte van het product in de tube er niet gemakkelijk uit. Dan kan de tube knijper van pas komen. De tubeknijper dient achterop de tube gezet te worden en in de gewenste delen naar voren gehaald te worden terwijl u erin knijpt, totdat de tube leeg is.
De tube knijper heeft een lengte van 68mm. De tube knijper is verkrijgbaar in verschillende kleuren.

Het is mogelijk om de tubeknijper te laten bedrukken. Een bedrukte tube knijper is een gepersonaliseerd relatiegeschenk die bijvoorbeeld uitgedeeld kan worden op beurzen of evenementen.

Voor vragen over de bedrukte tube knijper als relatiegeschenk of vragen over andere producten op onze site, kunt u contact met ons opnemen.Snelle offerte aanvragen?

Direct een offerte aanvragen voor tube knijpers? Vraag nu geheel gratis en vrijblijvend een offerte aan via onze website.

U kunt hier uw logo uploaden. Het liefst ontvangen wij vector bestanden (.eps of .ai extensie) Mocht u daar niet over beschikken upload dan een ander bestandsformaat.
HSG Nederland B.V.
De Run 4401, 5503 LS, Veldhoven
8.7 / 10 - 283 beoordelingen

KvK: 17119223
BTW: NL8153.11.989.B01
IBAN: NL11ABNA0560453655


x
Toevoegen aan offertemand

Vul hier het aantal in dat u wilt toevoegen aan uw offertemand

Aantal: