Tuinsets in groene bloempot

Tuinsets in groene bloempot met bedrukking

 

De Tuinset in groene bloempot is een groene tuinset, dit wil zeggen dat alle materialen in de Tuinset in groene bloempot als relatiegeschenk natuurlijk zijn en dus goed voor het milieu. De Tuinset in groene bloempot bestaat uit een bloempot, snoeischaar, plantenspray,schaar met draad, schep en een paar handschoenen. De bloempot van de Tuinset in groene bloempot is groen qua kleur en materiaal, dit komt doordat de bloempot voor 70% uit bamboe bestaat. Het gereedschap in de bedrukte Tuinset in groene bloempot is voor het werken in de tuin. Je kan met het gereedschap de bloempot vullen met bloemen, en ook de rest van de tuin kan met het gereedschap worden opgefraaid. Zo kan u in de rest van uw tuin planten zetten met de schep, en de planten kunnen verzorgd worden met de plantenspray en de snoeischaar. De handschoenen in de Tuinset in groene bloempot als promotiemiddel zorgt ervoor dat uw handen niet vies worden terwijl u in de tuin werkt. De Tuinset in groene bloempot met opdruk is dus niet alleen goed voor het milieu, maar ook voor uw tuin.

De Tuinset in groene bloempot kan worden bedrukt met uw eigen tekst en/of bedrijfslogo. De opdruk komt op de onderdelen van de Tuinset in groene bloempot te staan. Zo zijn er meteen meerder producten bedrukt met uw bedrijfslogo. Doordat de bedrukte Tuinset in groene bloempot een groen product is zal u een goede indruk maken, het is tegenwoordig namelijk heel populair om milieuvriendelijk te zijn. Maar het is niet alleen populair om milieubewust te zijn het is ook nog een heel belangrijk, het zorgt ervoor dat de wereld een stukje beter wordt en we langer en beter kunnen leven.Snelle offerte aanvragen?

Direct een offerte aanvragen voor tuinsets in groene bloempot? Vraag nu geheel gratis en vrijblijvend een offerte aan via onze website.

U kunt hier uw logo uploaden. Het liefst ontvangen wij vector bestanden (.eps of .ai extensie) Mocht u daar niet over beschikken upload dan een ander bestandsformaat.
HSG Nederland B.V.
De Run 4401, 5503 LS, Veldhoven
8.7 / 10 - 283 beoordelingen

KvK: 17119223
BTW: NL8153.11.989.B01
IBAN: NL11ABNA0560453655


x
Toevoegen aan offertemand

Vul hier het aantal in dat u wilt toevoegen aan uw offertemand

Aantal: