Tuinsets

Tuinsets met bedrukking

Het is heerlijk om buiten te zijn op een lekkere zomerdag. Dit soort dagen zijn ideaal om in uw tuin te werken. Met de bedrukte tuinset wordt dit een stuk gemakkelijker en leuker. Een tuinset is een set dat bestaat uit allerlei verschillend gereedschap waarmee u in de tuin kunt werken. Zo zit er vaak een schep, hark, snoeischaar en een planten spray in een tuinset . Door de tuinset als relatiegeschenk wordt uw tuin een mooie omgeving en kunt u er totaal tot rust komen. 


De tuinset kan bedrukt worden met uw bedrijfslogo en/of eigen tekst, hierdoor wordt het een prima promotiemiddel. Met de tuinset als promotiemiddel zult u een goede indruk maken bij uw relaties doordat ze zien dat u begaan bent met de natuur. U bedrijf zal hierdoor in aanzien stijgen en zult ook meer naamsbekendheid krijgen door de tuinset met opdruk.


Tuinsets zijn er in verschillende vormen, zo ook in onze collectie. We hebben bijvoorbeeld een groene tuinset, dit wil zeggen dat de tuinset milieuvriendelijk is. Voor meer informatie over de tuinset kijk dan op www.hsg-relatiegeschenken.com.Snelle offerte aanvragen?

Direct een offerte aanvragen voor tuinsets? Vraag nu geheel gratis en vrijblijvend een offerte aan via onze website.

U kunt hier uw logo uploaden. Het liefst ontvangen wij vector bestanden (.eps of .ai extensie) Mocht u daar niet over beschikken upload dan een ander bestandsformaat.
HSG Nederland B.V.
De Run 4401, 5503 LS, Veldhoven
8.7 / 10 - 283 beoordelingen

KvK: 17119223
BTW: NL8153.11.989.B01
IBAN: NL11ABNA0560453655


x
Toevoegen aan offertemand

Vul hier het aantal in dat u wilt toevoegen aan uw offertemand

Aantal: