Tumi

Tumi met bedrukking

Tumi is het merk voor een grote collectie van tassen, allerlei verschillende soorten tassen.
Er zijn niet alleen tassen van Tumi, er zijn ook nog Tumi pennen, Tumi portemonnees en Tumi USB-sticks.

De Tumi tas is ervoor gemaakt om uw spullen in op te bergen. Je hebt voor iedere gelegenheid een andere tas, zo heeft U altijd een perfecte tas om mee te nemen.
De collectie van Tumi tassen en koffers is zeer uitgebreid, we hebben Tumi reistassen, en Tumi koffers. Deze kunt U meenemen op vakantie de Tumi reistassen en Tumi koffers zijn groot zodat U veel bagage mee kunt nemen.

Verder zijn er ook nog Tumi zakentassen. In deze tassen zitten allerlei verschillende vakken zodat U alles gescheiden kunt houden. In de Tumi zakentassen zit een speciaal vak voor uw laptop zodat U die overal mee naartoe kunt nemen. De werktassen zijn er in verschillende vormen, er zijn rugzakken, schoudertassen, trolley en natuurlijk de gewone tassen.
En dan zijn er ook nog Tumi tassen voor als U bijvoorbeeld een dagje weg gaat. Deze tassen zijn er in verschillende maten en verschillende vormen.

De Tumi-schoudertas heeft een flap over de sluiting van de tas, op deze flap zit vaak een rits zodat U ook in de flap van de Tumi-schoudertas iets kunt opbergen. De Tumi-reistassen hebben aan de bovenkant 2 handvaten hiermee kunt U de Tumi-tas optillen. Aan de zijkant van de Tumi reistas zitten allerlei verschillende vakken die je met een rits op en dicht kunt doen.

Er zijn ook Tumi-sporttassen, deze tassen lijken een beetje op Tumi-reistassen, maar heeft een andere uitstraling. Een andere variant van de Tumi sporttas is de golftas, in deze tas kunt U uw golfclubs opbergen. Deze Tumi-golftas heeft veel verschillende vakjes bijvoorbeeld voor uw golfbal of andere dingen. De bovenkant van de golftas kunt U afsluiten zodat al uw spullen netjes in de tas blijven zitten. 
 
De producten van Tumi zijn van grote kwaliteit. De Tumi-tassen en Tumi-koffers worden gemaakt van balistic nylon, dit materiaal is uitermate sterk. Daardoor gaan de koffers en tassen van Tumi jarenlang mee.

Tumi producten zijn een ideaal relatiegeschenk, ze zijn van goede kwaliteit en zien er stijlvol uit. Tassen worden veel gebruikt dus als U dan zo’n mooie Tumi tas heeft maakt U een goede indruk. U kunt de Tumi producten laten bedrukken hierdoor wordt de Tumi-tas helemaal van U zelf.
 
Het assortiment Tumi producten van HSG kunt U terugvinden door bovenaan verder te klikken naar onze zoekpagina. Heeft U het door U gezochte Tumi-product niet gevonden? Neem dan contact op met een van onze werknemers en zij helpen U verder met uw zoektocht.

Wanneer U op onze zoekpagina geen Tumi-tas vindt die U aanspreekt. Kunt U altijd geheel vrijblijvend een offerte aanvragen met al de specificaties voor de Tumi-tas.Snelle offerte aanvragen?

Direct een offerte aanvragen voor tumi? Vraag nu geheel gratis en vrijblijvend een offerte aan via onze website.

U kunt hier uw logo uploaden. Het liefst ontvangen wij vector bestanden (.eps of .ai extensie) Mocht u daar niet over beschikken upload dan een ander bestandsformaat.
HSG Nederland B.V.
De Run 4401, 5503 LS, Veldhoven
8.7 / 10 - 283 beoordelingen

KvK: 17119223
BTW: NL8153.11.989.B01
IBAN: NL11ABNA0560453655


x
Toevoegen aan offertemand

Vul hier het aantal in dat u wilt toevoegen aan uw offertemand

Aantal: