Tv fleecedekens

Tv fleecedekens met bedrukking

Fleece is een soort van textiel, het is lekker zacht en warm. De tv fleecedeken is een deken die zeer warm is, daarom is hij goed geschikt voor ’s avonds bij de buis. Ontzettend handig, mooi en lekker warm. De fleecedeken is leuk om te geven en om te krijgen. De fleecedekens zijn verkrijgbaar in veel verschillende kleuren en maten.

U kunt bij ons de tv fleecedeken laten bedrukken met uw bedrijfslogo en/of tekst. Door middel van bedrukking wordt het product meer naar uw bedrijf gericht en is het een perfect business gift voor op beurzen of open dagen. De bedrukte fleece deken is een geschikt relatiegeschenk en door de bedrukking ook een perfect businessgift, er is geen betere manier om uw bedrijf te promoten.

Indien u vragen heeft over dit product of over een ander product neem gerust contact met ons op.Snelle offerte aanvragen?

Direct een offerte aanvragen voor tv fleecedekens? Vraag nu geheel gratis en vrijblijvend een offerte aan via onze website.

U kunt hier uw logo uploaden. Het liefst ontvangen wij vector bestanden (.eps of .ai extensie) Mocht u daar niet over beschikken upload dan een ander bestandsformaat.
HSG Nederland B.V.
De Run 4401, 5503 LS, Veldhoven
8.7 / 10 - 283 beoordelingen

KvK: 17119223
BTW: NL8153.11.989.B01
IBAN: NL11ABNA0560453655


x
Toevoegen aan offertemand

Vul hier het aantal in dat u wilt toevoegen aan uw offertemand

Aantal: