Twee persoons tenten

Twee persoons tenten met bedrukking

Een bedrukte 2 persoons tent is een geschikt relatiegeschenk voor mensen die van kamperen houden. De twee persoons tent komt ook handig van pas voor mensen die willen overnachten tijdens festivals. De tent is eenvoudig op te zetten en af te breken. De twee persoons tent zit verpakt in een handige draagtas, waardoor de tent gemakkelijk meegenomen kan worden.

Een tent met opdruk is een uitermate geschikt promotiemiddel, omdat de bedrukking gezien wordt door mensen die voorbij de tent lopen. Een bedrukte tent zal zeker gewaardeerd worden door uw relaties.

Bent u nieuwsgierig naar het bedrukte tentje als relatiegeschenk, neem dan contact op met een van onze medewerkers van HSG Relatiegeschenken. Voor meer producten, gadgets en gifts, kunt u een kijkje nemen op onze website hsg-relatiegeschenken.com.Snelle offerte aanvragen?

Direct een offerte aanvragen voor twee persoons tenten? Vraag nu geheel gratis en vrijblijvend een offerte aan via onze website.

U kunt hier uw logo uploaden. Het liefst ontvangen wij vector bestanden (.eps of .ai extensie) Mocht u daar niet over beschikken upload dan een ander bestandsformaat.
HSG Nederland B.V.
De Run 4401, 5503 LS, Veldhoven
8.7 / 10 - 283 beoordelingen

KvK: 17119223
BTW: NL8153.11.989.B01
IBAN: NL11ABNA0560453655


x
Toevoegen aan offertemand

Vul hier het aantal in dat u wilt toevoegen aan uw offertemand

Aantal: