Twister USB Sticks

Twister USB Sticks met bedrukking

De twister USB stick is een USB stick met een soort kapje eraan die gedraaid kan worden. Het kapje zit in het midden van de USB stick bevestigd en kan zo rond gedraaid worden. Dus wanneer u de twister USB stick als promotiemiddel niet gebruikt kunt u het kapje over de USB aansluiting draaien zodat deze goed beveiligd blijft. Naast dat het draaibare kapje bijdraagt aan de bescherming van de bedrukte twister USB stick, maakt het de USB stick ook origineel en anders dan andere USB sticks.

De twister USB stick kan worden bedrukt met uw bedrijfslogo en/of eigen tekst. De bedrukking komt te staan op het draaibare kapje van de twister USB stick als relatiegeschenk. Dit deel van de USB stick is ook erg opvallend de bedrukking zal dus zeker niet onopgemerkt blijven. De twister USB stick is dan ook een prima promotiemiddel, hij kan bijvoorbeeld ook al give-away dienen op beurzen.

De twister USB stick met opdruk is in verschillende kleuren verkrijgbaar, zo hebben we blauwe, gele, zwarte, oranje, rode, witte en paarse twister USB sticks. We hebben ook nog vele andere USB sticks zo hebben we de standaard USB stick, de slide USB stick en de lipbalsem USB stick. Kijk voor meer informatie over de twister USB stick op www.hsg-relatiegeschenken.comSnelle offerte aanvragen?

Direct een offerte aanvragen voor twister usb sticks? Vraag nu geheel gratis en vrijblijvend een offerte aan via onze website.

U kunt hier uw logo uploaden. Het liefst ontvangen wij vector bestanden (.eps of .ai extensie) Mocht u daar niet over beschikken upload dan een ander bestandsformaat.
HSG Nederland B.V.
De Run 4401, 5503 LS, Veldhoven
8.7 / 10 - 283 beoordelingen

KvK: 17119223
BTW: NL8153.11.989.B01
IBAN: NL11ABNA0560453655


x
Toevoegen aan offertemand

Vul hier het aantal in dat u wilt toevoegen aan uw offertemand

Aantal: