€ 0,58

A36-MO8942-03

Bekijk en bereken
Tyvek polsbandjes

Tyvek polsbandjes met bedrukking

 

Laat uw evenement netjes achter. In tegenstelling tot normale polsbandjes, blijft de kleefvoering van de tytan tabless aan het polsbandje bevestigd. De tytan tabless zijn milieuvriendelijk, zo wordt het milieu niet beschadigd door het evenement. De tyvek polsbandjes zijn handig bij concerten, voetbalwedstrijden, pretparken en feesten.

De tyvek polsbandjes is een innovatief en opvallend het zal dus zeker een goede indruk maken bij uw relaties. U kunt het tyvek polsbandje laten bedrukken met uw eigen tekst en/of bedrijfslogo. Het tyvek polsbandje wordt dan het ultieme promotiemiddel waarmee u uw bedrijf op de kaart zet.


De bedrukte tyvek polsbandjes zijn zeer gemakkelijk in het gebruik. De tyvek polsbandjes zijn geschikt om meerdere dagen te dragen. Indien u vragen of opmerkingen over de tyvek polsbandjes heeft neem gerust contact op met een van onze medewerkers. Zij zullen u verder helpen met het vinden van het perfecte relatiegeschenk voor uw bedrijf of evenement.Snelle offerte aanvragen?

Direct een offerte aanvragen voor tyvek polsbandjes? Vraag nu geheel gratis en vrijblijvend een offerte aan via onze website.

U kunt hier uw logo uploaden. Het liefst ontvangen wij vector bestanden (.eps of .ai extensie) Mocht u daar niet over beschikken upload dan een ander bestandsformaat.
HSG Nederland B.V.
De Run 4401, 5503 LS, Veldhoven
8.7 / 10 - 283 beoordelingen

KvK: 17119223
BTW: NL8153.11.989.B01
IBAN: NL11ABNA0560453655


x
Toevoegen aan offertemand

Vul hier het aantal in dat u wilt toevoegen aan uw offertemand

Aantal: