Uitvouwbare strandtassen

Uitvouwbare strandtassen met bedrukking

De uitvouwbare strandtas is ideaal voor op het strand. De strandtas kan uitgevouwen worden, waardoor er een strandmat ontstaat. Hier kan lekker op geluierd worden op het strand. De strandmat heeft een hoofdkussen waardoor het strand laken een stuk comfortabeler ligt. De uitvouwbare strandtas relatiegeschenk is ideaal voor mensen die vaak naar het strand gaan. De tas is eenvoudig om te vormen en compact om mee te nemen.

Het strandlaken neemt vaak veel ruimte in in de strandtas, deze ruimte kan nu gebruikt worden voor andere strandspullen, omdat het strandlaken nu zelf een tas vormt.

De strandtas is te bedrukken met een tekst en/of logo naar keuze. Hierdoor is de strandmat een perfect promotiemiddel. Een uitvouwbare strandtas relatiegeschenk wordt vaak meegenomen naar het strand, het park, het zwembad of de sauna.

Heeft u vragen of wilt u meer informatie over de uitvouwbare strandtas bedrukt of onbedrukt? Neem dan contact op met een van onze medewerkers. Voor meer producten, gadgets en gifts, neem gerust een kijkje op onze website hsg-relatiegeschenken.com.Snelle offerte aanvragen?

Direct een offerte aanvragen voor uitvouwbare strandtassen? Vraag nu geheel gratis en vrijblijvend een offerte aan via onze website.

U kunt hier uw logo uploaden. Het liefst ontvangen wij vector bestanden (.eps of .ai extensie) Mocht u daar niet over beschikken upload dan een ander bestandsformaat.
HSG Nederland B.V.
De Run 4401, 5503 LS, Veldhoven
8.7 / 10 - 283 beoordelingen

KvK: 17119223
BTW: NL8153.11.989.B01
IBAN: NL11ABNA0560453655


x
Toevoegen aan offertemand

Vul hier het aantal in dat u wilt toevoegen aan uw offertemand

Aantal: