Ulla smart drinking reminders

Ulla smart drinking reminders met bedrukking

 

De Ulla ‘smart drinking reminder’ kan goedkoop worden bedrukt met uw logo en tekst. Uw personeel zal heel de dag geconcentreerd kunnen werken en uw naamsbekendheid zal aanzienlijk vergroten. Bestel de Ulla met logo eenvoudig en voordelig bij HSG Relatiegeschenken.

Uit onderzoek is gebleken dat in de praktijk vrijwel niemand erin slaagt om 1,5 liter water per dag te drinken, de minimaal aanbevolen hoeveelheid. Dit terwijl iedereen weet dat water drinken belangrijk en gezond is. Ulla is een ‘smart drinking reminder’ die u eraan helpt herinneren om voldoende water te drinken gedurende de dag. Het apparaatje is klein van formaat en kan eenvoudig op een fles of glas gemonteerd worden. Wanneer u ’s ochtends de ruimte binnenkomt wordt de Ulla automatisch ingeschakeld. De LED-lamp licht op waardoor u eraan herinnerd wordt om het glas of flesje te vullen met water. Blijft uw fles of glas onaangeraakt dan zal de Ulla elk half uur u eraan herinneren om iets te drinken en volgt hiermee de ideale hydratatie cyclus. De gepersonaliseerde Ulla drinking reminder beschikt over ingebouwde sensors en reageert op beweging. Hierdoor wordt de Ulla automatisch uitgeschakeld wanneer u ’s avonds gaat slapen.

Door genoeg water te drinken is het makkelijker om gefocust te blijven en  kunt u de rest van de dag productief blijven. Ulla is een origineel, praktisch en blijvend relatiegeschenk en daardoor erg populair binnen veel verschillende branches. HSG Relatiegeschenken kan Ulla voorzien van een gepersonaliseerde opdruk. De bedrukte smart drinking reminder kan geleverd worden in verschillende kleuren zoals zwart, wit, groen, blauw, paars en roze. Maak uw wensen kenbaar en samen met u gaan onze specialisten een relatiegeschenk samenstellen dat het beste bij uw bedrijf past. Laat u verrassen door onze talloze mogelijkheden!

Op onze website www.hsg-relatiegeschenken.com kunt u een kijkje nemen in ons assortiment aan te bedrukken promotieartikelen en populaire gadgets. Door onze jarenlange ervaring zijn wij in staat de beste prijs-kwaliteit verhoudingen te hanteren en kunnen wij u een snelle levering beloven.

Ulla bedrukken met logo en tekst kan goedkoop bij HSG Relatiegeschenken. Ulla verbetert de prestaties van uw medewerkers en draagt positief bij aan hun gezondheid en welzijn. Ulla met logo bedrukken? Ulla voorzien van een pakkende slogan? Onze mogelijkheden zijn enorm!Snelle offerte aanvragen?

Direct een offerte aanvragen voor ulla smart drinking reminders? Vraag nu geheel gratis en vrijblijvend een offerte aan via onze website.

U kunt hier uw logo uploaden. Het liefst ontvangen wij vector bestanden (.eps of .ai extensie) Mocht u daar niet over beschikken upload dan een ander bestandsformaat.
HSG Nederland B.V.
De Run 4401, 5503 LS, Veldhoven
8,6 / 10 - 379 Beoordelingen beoordelingen

KvK: 17119223
BTW: NL8153.11.989.B01
IBAN: NL11ABNA0560453655


x
Toevoegen aan offertemand

Vul hier het aantal in dat u wilt toevoegen aan uw offertemand

Aantal: