Ungaro

Ungaro met bedrukking

Ungaro is een merk met veel verschillende producten. Ungaro is opgericht door Emmanuel Ungaro. Emmanuel Ungaro opende in  1965 een modehuis in Parijs vanaf dat moment kwamen er ook andere producten van Ungaro. De producten van Ungaro zijn zeer stijlvol en chic U maakt er dus een goede indruk mee.

Ungaro heeft producten zoals Ungaro agenda’s en Ungaro portomonnees, Ungaro pennen, Ungaro tassen, Ungaro sjaals en Ungaro paraplu’s. Ungaro heeft dus veel verschillende producten.
 
De Ungaro agenda’s kunt U gebruiken om uw afspraken in op te schrijven. De Ungaro agenda bestaat uit verschillende papieren, op die papieren staan de dagen en de datums. Achter de dagen zijn een paar lege regels waar U uw afspraken kunt opschrijven. De agenda’s van ugaro zijn gemaakt van leer. Aan de Ungaro agenda zit een sluiting met een knoopje erop, op de Ungaro agenda zelf zit ook een knoopje zodat uw de agenda van Ungaro kunt sluiten.

In de Ungaro portemonnee kunt u uw geld en al uw pasjes in stoppen, zodat u niets kwijtraakt.
In de Ungaro portemonne zitten allerlei vakjes waar je spullen in kunt stoppen. Je hebt een vakje waar je je kleingeld in kunt doen dit vakje wordt gesloten door een knoop of een rits. Er zijn meerdere vakjes waar je je pasjes in kunt stoppen deze vakjes kun je niet afsluiten, maar dat zou ook niet handig zijn want dan zou je je pasjes niet zien. Het grootste vak is bedoeld voor het briefgeld zodat niet al het geld verkreukeld.

De Ungaro portemonnee zijn er in veel verschillende vormen en maten zo zitten de vakjes van de Ungaro portemonnee bij elke portemonnee anders. Zo heb je bij de Ungaro portemonnee wallet money-clip dit is een lage en brede Ungaro portemonnee. De Ungaro protemonnee heeft 6 vakjes voor je pasjes 3 aan de rechterzijde en 3 aan de linkerzijde. Onder aan de drie vakjes heb je aan allebei de zijde een groter vakje voor het kleingeld .In het midden van de Ungaro portemonnee een clip waaraan je het briefgeld kunt bevestigen.

Een andere Ungaro portemonnee is de travel wallet deze portemonnee is lang en dun.
Deze Portemonnee van Ungaro  heeft 2 vakjes voor pasjes en ook deze vakjes kun je niet afsluiten. Verder heeft de Ungaro portemonnee 3 grote vakken waarin u uw papieren in kunt doen zoals uw rijbewijs of paspoort. De Ungaro portemonnee heeft nog 1 groot vak met een rits en daarin kunt U uw kleingeld opbergen.

De Ungaro pennen zijn er in veel verschillende stijlen, je hebt strakke pennen, maar je hebt ook pennen met vrolijke kleuren zoals roze. Veel pennen van Ungaro zijn bedekt met een laagje leer, dit geeft meteen een chic en stijlvol idee. Je hebt 3 verschillende soorten Ungaro pennen je hebt een Ungaro balpen, Ungaro rollerpen en een Ungaro kroontjespen. Bij de Ungaro rollerpen en bij de Ungaro kroontjespen zit altijd een dop bij de Ungaro balpen is dat afhankelijk van wat voor soort pen u kiest. Op de dop van de Ungaro pen zit een klem waaraan je papieren kunt vastklemmen, bij de Ungaro balpen zit die klip vaak aan de achterkant van de pen. Op sommige Ungaro pennen staan afbeeldingen van bijvoorbeeld zonnebloemen.

De producten van Ungaro zijn een goed promotiemiddel, het is een zeer bekend merk U maakt dus een goede indruk met Ungaro producten. De producten van Ungaro zijn zeer stijlvol en praktisch, U kunt ze voor allerlei dingen gebruiken. We hebben veel verschillende Ungaro producten dus u heeft volop keus.

Het assortiment van Ungaro producten kunt u terug vinden op onze site, U hoeft alleen maar bovenaan de pagina door te klikken naar zoekpagina en daar vind U uw gezochte Ungaro product. Kunt U het gezochte Ungaro product niet vinden neem dan contact op met een van onze medewerkers en zij helpen U verder.

Wanneer U geen Ungaro product vindt dat U aanspreekt kunt U geheelvrijblijvend een offerte aanvragen met al de specificaties die U wil voor de Ungaro producten.Snelle offerte aanvragen?

Direct een offerte aanvragen voor ungaro? Vraag nu geheel gratis en vrijblijvend een offerte aan via onze website.

U kunt hier uw logo uploaden. Het liefst ontvangen wij vector bestanden (.eps of .ai extensie) Mocht u daar niet over beschikken upload dan een ander bestandsformaat.
HSG Nederland B.V.
De Run 4401, 5503 LS, Veldhoven
8.7 / 10 - 283 beoordelingen

KvK: 17119223
BTW: NL8153.11.989.B01
IBAN: NL11ABNA0560453655


x
Toevoegen aan offertemand

Vul hier het aantal in dat u wilt toevoegen aan uw offertemand

Aantal: