Urban balpennen

Urban balpennen met bedrukking

 

De urban balpen van Parker heeft een unieke kogelachtige vorm waarbij het gewicht perfect geïntegreerd is met de balans. De urban balpen met een lengte van ongeveer 14 cm straalt kwaliteit uit en is een pen waarmee u uw relaties, zakenpartners en personeel zeker meer zult verrassen.

De urban balpen is verkrijgbaar in verschillende kleurcombinaties die allemaal een eigen identiteit uitstralen. Met een bedrukking op de urban balpen relatiegeschenk, zult u zeker opvallen en uw bedrijf promoten.

De medewerkers van HSG Relatiegeschenken staan altijd voor u klaar om u te helpen met uw zoektocht naar het juiste relatiegeschenk. Neem dus gerust contact met ons op indien u algemene vragen of vragen over een specifiek product zoals de bedrukte of onbedrukte urban balpen heeft.

HomepageSnelle offerte aanvragen?

Direct een offerte aanvragen voor urban balpennen? Vraag nu geheel gratis en vrijblijvend een offerte aan via onze website.

U kunt hier uw logo uploaden. Het liefst ontvangen wij vector bestanden (.eps of .ai extensie) Mocht u daar niet over beschikken upload dan een ander bestandsformaat.
HSG Nederland B.V.
De Run 4401, 5503 LS, Veldhoven
8.7 / 10 - 283 beoordelingen

KvK: 17119223
BTW: NL8153.11.989.B01
IBAN: NL11ABNA0560453655


x
Toevoegen aan offertemand

Vul hier het aantal in dat u wilt toevoegen aan uw offertemand

Aantal: