Urban rollerbalpennen

Urban rollerbalpennen met bedrukking

 

De urban rollerbalpen heeft, net als de andere producten van urban, een kogelachtige vorm die deze pen uniek maakt. Er zijn verschillende combinaties kleurtinten binnen het chique design verkrijgbaar. Er kan met een rollerbalpen geschreven worden op zowel stroeve als gladde vlakken zoals: papier, metaal, plastic en karton.

De rollerbalpen kan gegraveerd worden met uw bedrijfskenmerken, waardoor er een gepersonaliseerde urban rollerbalpen ontstaat die uw naamsbekendheid vergroot wanneer de pen in het zicht ligt.

Is de urban rollerbalpen een relatiegeschenk dat u zoekt? Vraag dan via de blauwe button onderaan een vrijblijvende offerte aan. Op onze website staat een uitgebreid assortiment aan pennen, relatiegeschenken, promotionele gifts en gadgets.

HomepageSnelle offerte aanvragen?

Direct een offerte aanvragen voor urban rollerbalpennen? Vraag nu geheel gratis en vrijblijvend een offerte aan via onze website.

U kunt hier uw logo uploaden. Het liefst ontvangen wij vector bestanden (.eps of .ai extensie) Mocht u daar niet over beschikken upload dan een ander bestandsformaat.
HSG Nederland B.V.
De Run 4401, 5503 LS, Veldhoven
8.7 / 10 - 283 beoordelingen

KvK: 17119223
BTW: NL8153.11.989.B01
IBAN: NL11ABNA0560453655


x
Toevoegen aan offertemand

Vul hier het aantal in dat u wilt toevoegen aan uw offertemand

Aantal: