Urban vulpotloden

Urban vulpotloden met bedrukking

 

Het urban vulpotlood heeft een unieke kogelachtige vorm, net zoals alle urban producten van het merk Parker. Een vulpotlood heeft als voordeel dat het niet geslepen hoeft te worden. Het omhulsel heeft altijd dezelfde vorm. Enkel de potloodvullingen moeten vervangen worden als deze op zijn.

Een vulpotlood schrijft en tekent nauwkeuriger dan een standaard potlood en wordt daarom vaak gebruikt in de architectuur en de technische tekenwereld. Een bedrukt urban vulpotlood is daarom een geschikt relatiegeschenk voor personeel, relaties of zakenpartners binnen deze bedrijfstak.

U kunt altijd contact opnemen met een van de medewerkers van HSG Relatiegeschenken indien u vragen heeft over het bedrukte urban vulpotlood relatiegeschenk. Onderaan de pagina staat een blauwe knop waarmee u een vrijblijvende offerte aan kunt vragen voor het bedrukte of onbedrukte urban vulpotlood.

HomepageSnelle offerte aanvragen?

Direct een offerte aanvragen voor urban vulpotloden? Vraag nu geheel gratis en vrijblijvend een offerte aan via onze website.

U kunt hier uw logo uploaden. Het liefst ontvangen wij vector bestanden (.eps of .ai extensie) Mocht u daar niet over beschikken upload dan een ander bestandsformaat.
HSG Nederland B.V.
De Run 4401, 5503 LS, Veldhoven
8.7 / 10 - 283 beoordelingen

KvK: 17119223
BTW: NL8153.11.989.B01
IBAN: NL11ABNA0560453655


x
Toevoegen aan offertemand

Vul hier het aantal in dat u wilt toevoegen aan uw offertemand

Aantal: