USB Adapters

USB Adapters met bedrukking

 

Een usb adapter is heel praktisch. Als u op vakantie gaat en uw iPod meeneemt, kunt u gemakkelijk uw iPod opladen met de usb adapter uw hoeft alleen een draadje in de usb adapter de steken en in uw iPod. U kunt vervolgens de bedrukte usb adapter in het stopcontact steken. Zo laadt u uw iPod gemakkelijk op.

De bedrukte usb adapter weegt maar 47 gram en is gemaakt van kunststof. Daardoor is de usb adapter makkelijk in het gebruik en ontzettend handig. De usb adapter kunt u laten bedrukken met uw eigen tekst en/of bedrijfslogo. De usb adapter is een perfect business gift. De usb adapter is ook een uitermate goed relatiegeschenk.

Door de usb adapter heeft u altijd een handige oplader bij de hand. Naast de bedrukte usb adapter hebben we nog meer handige computer accessoires in ons assortiment.

Indien u vragen heeft over dit product neem dan a.u.b. contact met ons op.Snelle offerte aanvragen?

Direct een offerte aanvragen voor usb adapters? Vraag nu geheel gratis en vrijblijvend een offerte aan via onze website.

U kunt hier uw logo uploaden. Het liefst ontvangen wij vector bestanden (.eps of .ai extensie) Mocht u daar niet over beschikken upload dan een ander bestandsformaat.
HSG Nederland B.V.
De Run 4401, 5503 LS, Veldhoven
8.7 / 10 - 283 beoordelingen

KvK: 17119223
BTW: NL8153.11.989.B01
IBAN: NL11ABNA0560453655


x
Toevoegen aan offertemand

Vul hier het aantal in dat u wilt toevoegen aan uw offertemand

Aantal: