USB auto laders

USB auto laders met bedrukkiing

 

Het is heel vervelend wanneer je telefoon, die je als navigatiesysteem gebruikt, wegvalt halverwege de rit omdat er geen stroom meer is. De eenvoudigste en voordeligste manier om uw toestel in de auto op te laden is met behulp van de Saturn USB auto lader. Met deze galactische dubbele USB auto lader wordt al je elektronische apparatuur onderweg opgeladen. Deze auto lader is zeer sterk, sterk genoeg om zelfs je tablet op te laden!

U kunt de USB auto oplader bestellen via onze website www.hsg-relatiegeschenken.com. Wij kunnen de car charger bedrukken met belangrijke gegevens van uw bedrijf zoals de naam en het logo. Op deze manier wordt er tevens reclame gemaakt! De USB auto charger is dus ideaal als promotieartikel en wordt dan ook vaak weggegeven als relatiegeschenk aan relaties, klanten en personeel. De bedrukte USB auto lader heeft dubbele USB aansluiting en is geschikt voor elk digitaal USB apparaat.

Wilt u ook niet meer zonder stroom komen te zitten en bent u geïnteresseerd in onze USB auto lader als relatiegeschenk? Neem een kijkje op onze website en bestel de te bedrukken auto oplader tegen een zeer scherpe prijs.

HomepageSnelle offerte aanvragen?

Direct een offerte aanvragen voor usb auto laders? Vraag nu geheel gratis en vrijblijvend een offerte aan via onze website.

U kunt hier uw logo uploaden. Het liefst ontvangen wij vector bestanden (.eps of .ai extensie) Mocht u daar niet over beschikken upload dan een ander bestandsformaat.
HSG Nederland B.V.
De Run 4401, 5503 LS, Veldhoven
8.7 / 10 - 283 beoordelingen

KvK: 17119223
BTW: NL8153.11.989.B01
IBAN: NL11ABNA0560453655


x
Toevoegen aan offertemand

Vul hier het aantal in dat u wilt toevoegen aan uw offertemand

Aantal: