USB batterijen

USB batterijen met bedrukking

Met deze USB-batterij bespaart u geld en energie. De bedrukte USB-batterij is een AA-batterij met een USB-poort onder de plus kan van de batterij. U kunt deze kant van de USB-batterij eraf halen wanneer u deze in de pc stopt. Voor het opladen van de USB-batterij als promotiemiddel hoeft u deze enkel op uw computer aan te sluiten. Door de USB-batterij met opdruk hoeft u minder vaak batterijen te kopen wat voordelig is voor het milieu en voor uw portemonnee.

Milieuvriendelijke producten worden tegenwoordig steeds populairder, steeds meer mensen zijn begaan met het milieu. De USB-batterij als relatiegeschenk is dan ook een product waarmee u een goede indruk achterlaat bij al uw relaties. Wanneer u de USB-batterij laat bedrukken met uw bedrijfslogo en/of eigen tekst wordt het een prima promotiemiddel. Uw bedrijf zal geassocieerd worden met de USB-batterij waardoor uw bedrijf in aanzien zal stijgen.

Omdat milieuvriendelijke producten zo in trek zijn de laatste tijd hebben we nog veel meer groene producten. We hebben een energiebesparingsset een waterbesparingskit en een batterij besparingsset. Wilt u meer weten over de bedrukte USB-batterij of over de andere artikelen kijk dan op www.hsg-relatiegeschenken.com voor meer informatie.Snelle offerte aanvragen?

Direct een offerte aanvragen voor usb batterijen? Vraag nu geheel gratis en vrijblijvend een offerte aan via onze website.

U kunt hier uw logo uploaden. Het liefst ontvangen wij vector bestanden (.eps of .ai extensie) Mocht u daar niet over beschikken upload dan een ander bestandsformaat.
HSG Nederland B.V.
De Run 4401, 5503 LS, Veldhoven
8.7 / 10 - 283 beoordelingen

KvK: 17119223
BTW: NL8153.11.989.B01
IBAN: NL11ABNA0560453655


x
Toevoegen aan offertemand

Vul hier het aantal in dat u wilt toevoegen aan uw offertemand

Aantal: