USB Batterijopladers

USB Batterijopladers met bedrukking

 

Met de usb batterijoplader kunt u gemakkelijk batterijen opladen via een usb stick. Die plaatst u in de computer of laptop. Hierdoor kunnen de batterijen opladen. Dit is milieu vriendelijk. De usb batterijoplader is handig in het gebruik. De afmetingen van de usb batterij oplader is 3,8 x 9,5 x 2,2 cm.

Doordat u gemakkelijk de usb batterijoplader kunt laten bedrukken met uw eigen tekst en/of logo is het, het perfecte business gift en relatiegeschenk. U kunt de bedrukte usb batterijoplader in verschillende kleuren laten bedrukken. Zo past de bedrukte usb batterijoplader altijd perfect bij u en uw bedrijf.

Het is ontzettend handig en mag zeker niet ontbreken op uw bureau Wij verkopen meerdere milieuvriendelijke producten zoals de eco button, de energie bespaarder en de batterij besparings set. 12.391.900.

Indien u vragen heeft over de usb batterijoplader bedrukt of onbedrukt neem dan a.u.b. contact met ons op.Snelle offerte aanvragen?

Direct een offerte aanvragen voor usb batterijopladers ? Vraag nu geheel gratis en vrijblijvend een offerte aan via onze website.

U kunt hier uw logo uploaden. Het liefst ontvangen wij vector bestanden (.eps of .ai extensie) Mocht u daar niet over beschikken upload dan een ander bestandsformaat.
HSG Nederland B.V.
De Run 4401, 5503 LS, Veldhoven
8,6 / 10 - 382 Beoordelingen beoordelingen

KvK: 17119223
BTW: NL8153.11.989.B01
IBAN: NL11ABNA0560453655


x
Toevoegen aan offertemand

Vul hier het aantal in dat u wilt toevoegen aan uw offertemand

Aantal: