USB Chargers

USB Chargers met bedrukking

 

De usb charger is een product waarmee u in de auto gemakkelijk uw telefoon kunt oplader. U steekt de bovenkant van de bedrukte usb charger in de sigaretten aansteker. Vervolgens wordt uw iPod of telefoon opgeladen. Ontzettend handig voor op vakantie, als u bijvoorbeeld een lange tijd in de auto moet doorbrengen.

U kunt de usb charger laten bedrukken met uw bedrijfslogo en/of tekst. Doordat u het product kan laten bedrukken wordt het naast dat het een perfect relatiegeschenk is, ook een perfect promotiemiddel voor op beurzen en opendagen. Doormiddel van bedrukking wordt het product alleen naar u en uw bedrijf gericht. De usb charger is een nuttig product en zal daarom zeker gewaardeerd worden door uw relaties.

De usb charger is ook verkrijgbaar in de mini uitvoering. De mini usb charger is vooral handig voor op reis als u niet heel veel plek in uw koffer heeft. Komt het uitermate goed van pas.

Indien u vragen heeft over de usb charger bedrukt of onbedrukt neem dan gerust contact met ons op.Snelle offerte aanvragen?

Direct een offerte aanvragen voor usb chargers? Vraag nu geheel gratis en vrijblijvend een offerte aan via onze website.

U kunt hier uw logo uploaden. Het liefst ontvangen wij vector bestanden (.eps of .ai extensie) Mocht u daar niet over beschikken upload dan een ander bestandsformaat.
HSG Nederland B.V.
De Run 4401, 5503 LS, Veldhoven
8.7 / 10 - 283 beoordelingen

KvK: 17119223
BTW: NL8153.11.989.B01
IBAN: NL11ABNA0560453655


x
Toevoegen aan offertemand

Vul hier het aantal in dat u wilt toevoegen aan uw offertemand

Aantal: